3 ugers ferie slut

Så er jeg hjemme igen efter ferie. Jeg har været væk fra bloggen i godt 3 uger og det kan man mærke på det hele. Der udover har jeg været i gemmen en masse ting med bloggen. Det vil jeg komme ind på i løbet af denne blog.

Først og fremest vil jeg sige jeg har haft en rigtigt skøn ferie. Det vil der komme en hele blog om. Hvor der også vil være billeder og meget mere. Jeg kan fortælle at jeg har været i rømø i 1 uge med rigtigt godt vejr og 1 uge i sommerhus med 3 venner, med knap så godt vejr, men derfor også mere inde tid! (til øl og mad)

Min blog har været undre angrab. Det vil sige at man de sidste 3 dage har kunne se en eller anden som syns det er sjovt og udnytte små fejl der er i wp. Så det beklager jeg meget at det lige er sket i min ferie hvor jeg ikke har haft mulighed for at fix det med det samme. Skulle der sker flere af sådan nogle ting, vil jeg lave noget som går ind og fix de små fejl.

Til dem som har læst så langt kan i lige få af vide hvad jeg vil bruge de næste par blogs på vis alt gå efter planen. Jeg vil skiver om drenge sommerhustur først. Da jeg ikke har billederen klar fra det andet i nu. Jeg vil også skive om min tur med Karoline. Jeg vil skive lidt om OL, og facebook.com