3D

Så er der igen lidt nyt, fra min skole. Denne gang er det dog noget jeg har lavet. Vi har i lidt over en uge arbejdet med 3D og jeg har fået lavet mig en hammerbænk som jeg vil kalde den. Man kan kigge på den og kører rundt også noget.

Det hele kører via Java så det skal du have på din computer før det er muligt og bruge dette. Hele idéen er at man skal kunne se det som en 3D firgur og ikke så meget andet.

Du kan se den her!

Det vil ikke blive det sidste 3D man kommer til og kunne se her inde. Men der kommer nok til at gå en del tid før jeg igen vil smide noget op. Da jeg ikke har så meget jeg skal have lavet i 3D. Dog kommer der noget designe opgave hvor jeg vil få brug for at lave det. Så inden alt for længe vil der altså komme mere.

Jeg vil også godt beklage at jeg ikke har fået skavet mere. Men lysten har været lidt væk. Men jeg følge at den langsom er på vej tilbage. Så i igen kan få lov til at se en masse nyt om mig og mit liv. Plus hvad jeg mener om tingen. Måske også andet i kan bruge, såsom guides. Det var alt fra denne gang 🙂 God vind der ud af.