Årets hold og årets spiller 2009 (fodbold)

Så sket det om sider at Messi fik den fulde kadit som han så længe har fortjent. Det sket ved at han blev kåret til og være årets spiller af FIFA, han fik self også en plads på års hold, som ren faktisk er et SUPER gift hold i år.

Der er spiller fra mange af de største klubber her af Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Barcelona og sidst men ikke mindst Liverpool.

Syns virkeligt de har fået sat et super vildt hold sammen, DR skiver dette omkring årets hold 2009

Fire spaniere på årets hold

22. dec. 2009 07.08 Int. fodbold
I forbindelse med det internationale fodboldforbund, FIFA’s, udnævnelse af Lionel Messi som årets spiller blev der også sat navn de 11 spillere, som udgør årets bedste hold.
FC Barcelonas Messi spiller selvfølgelig i angrebet. Her har argentineren selskab af portugiseren Cristiano Ronaldo, som i år har spillet for Manchester United og nu Real Madrid, samt spanieren Fernando Torres fra Liverpool.
Midtbanen består af Liverpools engelske anfører Steven Gerrard og de to Barcelona-spillere Xavi Hernandez og Andres Iniesta, som begge er fra Spanien.
Årets bedste forsvarskæde ville være brasilianeren Dani Alves fra Barcelona, franske Patrice Evra fra Manchester United, Chelseas John Terry, som også repræsenterer England, og serberen Nemanja Vidic fra Manchester United.
På mål skal Real Madrids spanske anfører Iker Casillas stå.
En meget glad serber
Og den mest glade spiller – nok ud over Lionel Messi – var fra Serbien:
– Det her er storartet. Jeg havde end ikke drømt om, at det kunne ske, var Nemanja Vidics umiddelbare reaktion på at være med i det fine selskab.
Holdet består altså af fire spaniere, to englændere og en af hver fra Argentina, Portugal, Brasilien, Frankrig og Serbien.
I et samarbejde mellem FIFA og FIFPro er holdet blevet sat af mere end 50.000 professionelle spillere fra hele verden, som hver har stemt på deres favoritspiller til de fire positioner på banen.
Nedenfor kan du kommentere på, hvem du synes, der burde have været med på årets hold.
Kilde: dr.dk/sport