Bonanza – Historier, med mere. Kun godt bruge lidt hjælp!

Så er det lige før at bonanza kommer med en ny opdate. Det er jo altid en stort ting så det skiver jeg da lige om igen som altid 🙂

Plus jeg har brug for lidt hjælp som i kan se i bunden. Husk og begund hvorfor i lige syns det! 🙂
Først vil jeg lige sige hvem der ser ud til at vinde den som avslutes Portrætter.

Top10:

Dirch Passer
Dan Turell
Ove Sprogøe
Otto Leisner
Kim Larsen
Erik Clausen
Gunnar Nu Hansen
Poul Reichhardt
Benny Andersen
Simon Spies

Den næste katorgi som kommer er Historier, den virker også til at være spænden 🙂 Andet er der ikke rigtigt og sige om den 🙂 Udover det så kom Drama også på i fredags uden jeg har skavet noget rigtigt om det. Det er altså mange af de rigtig gode ting som ligger i den så som:

Een gang strømer
Rejseholdet ( 😉 )
Huset på Christianshavn
Matador
TAXA

Nå men det var alt fra denne lille bonanza opdate 🙂 Håber i kunne bruge den for den kan ikke laves OM! 😀 eller jo det kan den godt men det bliver den ikk!!! 😀

Som altid kan du se det hele på dr.dk/bonanza

enuR.org – rukc.dk

Jeg har i dag sidet og leget lidt med noget desinge i skole som vi har fået som opgave. Jeg vil derfor sprøge JER, hvad i syns om det jeg har fået lavet. Det er et udkast til en hjemmeside som skal være lidt ud af boxen. Den er ikke sat op eller noget men det er et billed. Der er 2 udgaver af den samme side som i lige kan få et kig på 🙂

Det første billed af sådan jeg selv syns er pænste. Det kan du se her:

Nummer 2 af billeden som var det første udkast kan du se her:

Jeg kunne godt tænke mig og hører hvad du/i syns om det så vær sød og skive en lille kommentar til det, da det ville hjælp mig rigtigt meget! 🙂

One thought on “Bonanza – Historier, med mere. Kun godt bruge lidt hjælp!

  1. Kasparrrsaurus

    Ok, hallo Brune – Prøv at lav nogle skyer selv evt. og så brug Helvetica eller Calibri til font istedet for den anden du har, den passer ikke rigtigt ind (Altså enur.org der står i toppen : D) (Snakker om billede 1 her)

Comments are closed.