Bonanza – Unge & Satire TV

Så er der igen godt nyt fra bonanza, nu kan du se de hele afsnit fra Unge & Satire. Der er altså bare rigtigt meget godt i denne om gang. Det er af hvad jeg syns selv. Den bedste af dem alle sammen. Jeg har skavet om det op til flere gang, først var det de korte hvor man kunne stemme, så var det om dem som vandt. Nu er så de hele klart til og blive sket!!

De super klip du kan se er;

1. Flid, fedt og snyd
2. Tæskeholdet
3. Casper og Mandrilaftalen
4. Selvsving
5. Gotha
6. Clausens garage
7. Tak fordi vi kom
8. Crash
9. Bertelsen – DR2s talkshow
10. Vladimir & Kennedy

Altså en masse super fede ting hvor du kan se. Selv syns jeg nummer 2 og 3 er de bedste. Dam jeg har glædet mig super meget til at kunne se Casper igen 🙂 Han er sgu sjov. Udover det vil jeg sikket ikke skive lige så hurtigt om det på næste onsdag. Men det kan du nok læse mere om i en anden nyhed på mandag.

Nå men nu vil jeg ikke hold mere på dig 😉 Gå BONANZA

3 thoughts on “Bonanza – Unge & Satire TV

Comments are closed.