Boxee bruger opleves

Boxee er en hele ny ting på det dansk market, der har i længer tid været kamp, at vinde det Amerikansk  medie centeret market, mange af de helt store produkcenter har udgivet en, det er Apple, de kalder det AppleTV. Jeg har dog valgt at få mig en Boxee. Det er en af de bedste gaver jeg nogle siden har fået. Man har mulighed for at gå på nettet via den, på TVet, se film fra computeren, som den går ind og henter beskrivelser ned, så man via TVET kan se hvad de film man har handler om.

Der udover har du også mulighed for at se film fra en masse online tjenester hvor man enten betaler for at se alle de film man vil, eller man får et meget lavt beløb de enklte film man har lyst til at se. Der er det samme med serie. Der udover har du mulighed for at se alt hvad dine venner syns godt om via facebook hvis du selv finder noget du kan li via din boxee, så har man også mulighed for at sende det ud til alle på facebook.

Der udover får du et super fedt interface som virkeligt er nemt at finde rundt i og man hurtigt lærer at bruge. Der findes også apps som gør det meget nemer at se ting fra TVet fx. har du mulighed for at se alt hvad hvad DR har lagt på nettet, der findes apps til netop dette formål!

En af de andre fede apps er en masse madopskrifter så du kan finde noget nemt mad, hvis du er løbet tør for ideer er det en super nice ting, man bare lige tænder tvet også har du det foran dig med det samme.

Hvis du hader at have fjerbejnger liggen er det også muligt at bruge din iPhone eller Androide mobil til at styrer det hele, det vil sige hvis du vil hører musik over dit anlæg til TVET bruger du bare din mobil til at finde en radio app som der er masse af og så er du ellers klar til at hører musik.

http://www.boxee.tv/

Vil du læse kort om det vil jeg anbele du tag et hurtigt kig på http://www.boxee.tv/faq