Counter Strike

eSport som stå for Elektronisk sport er ved at blive stører og stører. Man er tæt ved at kunne leve af det hvis man er de bedste af de bedste. Og så vidt jeg ved er der faktisk flere som gør dette. De bedste danske hold kan dog ikke i nu. Der Mangle lige det sidste her hjemme for at det kan ske. Selv om vi har en stor gruppe ved navn MyM som virkelige har mange penge og rygge med og som en da er dansk. De har en war3 spiller som efter sigen skulle tjene 7.000 euro (~ 52173 dkk) om måneden – dvs. omkring de 626.076 kr om året. Der til kommer prime penge. Det er et kæmpe skidt i den rigtigt retning for eSport.


Vi har lige pt. flere danske hold som leger med hvor det er sjovt og det er da helt super vi er så heldige. Vi er et af de lande som er bedste med. Udover danske er sverie og tyskland også rigtigt godt med. Det som gør at vi sikket er med hvor det er sjovt, er ting som xplayn.com men udover det gør DR.dk også rigtigt meget for at folk de få øjnene op for netop eSport. Det er sådan noget som gør at der kommer stører sponsorer ind i netop eSport og det er vejen frem. Det jeg så bedste kan lig er CS 1.6 som måske er ved at ud dø. Hvem ved, jeg drop det aldrig og vil altid spille det på hyggeplan. Det går både op og ned for netop 1.6. Vi oplever folk der kommer tilbage til spillet, mange som er blevet hivet over i WoW verden. Men samtide snakker man om at spillet måske kun lever i et år mere før det siger stop. Men det må tiden alt samme vise.

Vil du læse mere om eSport kan du gøre det her eSport hos DR

Min egen computer tid

Jeg har altid hygget mig en del med at spille CS. (read Counter Strike) Men så kom tiden hvor jeg ikke rigtigt havde lysten og tiden til det. For noget tid siden. Lad os bare sige det som det, der var andre ting som træk mere. I dag spillet jeg dog lidt hygge CS og det var rigtigt skønt og side og spille lidt. Så det tror jeg at jeg begynde på igen.

Udover det syns jeg lige i skulle se noget youtube 🙂 der er 2 ret så sjove klip.

Det første Counter Strike Source- Gettin’ High

Den anden DOOR STUCK! DOOR STUCK!