CS-Manager sæson 24

For 3 dage side starte sæson 24 af CSM. Sidste gik ikke helt som jeg havde håbet da jeg slut som nummer 4 i min liga og derfor skulle spille om at rygge op. Det var dog ikke fordi mit hold var for dårligt men fordi at der sket noget som jeg ikke lige havde set komme irl. Der ved tabet jeg et par dumme kampe som jeg ellers ville have vundet.

Men det er der jo ikke så meget og gør ved. Så jeg kom i kval kampe. Hvor jeg tabet min første kamp mod terrorized minds jeg vandt så min næste kamp men måtte se mig slået ud i kampen efter. Så jeg skal i igen i denne sæson spille i liga 4.4 jeg håber på denne gang og rykke op. Men vi må se hvad tiden bringer.

Mine spiller fra saeson 24

Som man kan se er mine spillet bliv en del bedre. Jeg vil tror at de godt kan klar det denne gang. Men med alt sagt skal de hele ikke toppe i nu. Det har de altså 6 csm år i nu til, så der er god tid. Jeg tror dog på dem og jeg er sikker på at det nok skal gå. Til dem som ikke kender csm og som ikke har læst min anden blog om csm så er en sæson 50 dage lang. Så det er altså ikke fordi der går flere år nå man snakker CSM år.

Alt i alt håber jeg dog det bliver en god og hyggelig sæson 🙂

Skulle du have lyst til og prøve CSM kan du gør det her!