CS-Manager – Sæson 25

Så er vi 2 dage inden i den nye sæson af CSM også kaldet CS-Manager. Denne omgang der lige har været gik lig som sidst ikke alt for godt. Jeg bliv nummer 3 som er en plads bedre end sidste år. Men ikke godt nok! Jeg skulle slutte i top2, det var i værflad mit mål. Så jeg kunne slippe for de kval kampe. Men sådan skulle det ikke gå.

Jeg ente altså som sagt med og skulle ud og spille om at komme videre. Det startet da også rigtigt godt ud og jeg vandt de første runde og ente i finalen uden og have tabt. Der bliv kun spillet de_dust2, så jeg gik ud fra jeg, ville gå videre. Men, i finalen spillet min modstander op til sit bedste og vandt først map, efter en meget lige kamp som gik ud i over tid.

Det næste map, så hele ikke ud til og blive meget bedre og det endte med en meget smal seje til min modstander. Men fordi at der bliver ryddet op efter vær sæson i hold som enten er gået ned, eller som ikke bruger deres klan mere. Ente jeg i liga 3.2, det skal nok blive rigtigt sjovt og se hvordan det hele kommer til og gå der.

Til dem som skulle finde det sjovt og se mit hold smider jeg lige et SS her. Det går frem af med mit hold og jeg håber som sagt på at de inden for de næste 7 sæson rammer toppen og jeg vil vinde en masse kampe. Det er ved og være på tid at de spiller godt og de har da også skills til det. Jeg håber at det kommer til og gå lidt mere op af her i den nye liga, selv om det bliver svært. Mit mål i år bliv bare at blive i ligaen.
CS-Manager.com

Selv skiver CS-Manager.com om den nye sæson.

Due to the season update we have removed clans that have been inactive for over 45 days and users that have been banned for at least 14 days. This has created empty spots in some leagues which we have solved by moving up clans for lower divisions in order for all leagues to have active clans.

New season also means new player salaries. Everyone has received a CSM-mail with detailed information about this. All transfers and tryout deadlines have been moved ahead due to the downtime.

No updates
We are aware that this is the second consecutive season with no real updates and we are terribly sorry for the current situation. Please bare with us until the new developer arrives.

Search for the new developer
We are still in the search for our main developer that will be able dedicated for CSM. We have received a couple of applications but either the developer wasn’t living in Stockholm or some other criteria’s didn’t match.

We are hoping to be able to have a developer hired during this season.

Skulle du have fået lyst til og prøve det kan du slå dig løs, på CS-Manager.com