Dagen i går – Design

Efter længer tid hvor jeg ikke har haft lyst til og skive her inde. Syns jeg at det er på tide med en lille opdatere 🙂 Nogle af de ting som jeg vil komme ind på er. Min dag i går og det nye rukc.dk

Vi starte ud med i går, dagen starte rigtigt godt ud med at jeg skal møde kl. 10, altså en rigtigt god start på dagen. Jeg havde dog været længe oppe om søndagen så havde ikke fået så meget søvn igen. Så da jeg stod op i bad var jeg super træt og gik da også med det samme ind i sengen igen for at få sovet lidt.

Da jeg så vågner tænker man jo som altid lige 5 min mere!! Da jeg så flad i søvn igen, bliver kl. lidt for mange og jeg skal derfor skynde mig ret meget. Jeg nå ud af døren lige så jeg kan nå i skole og ned for at ventet på bussen. Men der kommer ikke nogle som der skal. Så vi bliver flere og flere som venter på 300s bussen. Hvor at de andre bare flyver forbi. Efter ca. 30 min kommer der så en mega fuld bus. Så jeg kan næsten ikke engang komme med. Men ind hopper jeg, og af sted mod skole. Nå en bus ikke kommer til tiden er det svært at ramme toget.

Det går så at jeg skal ventet 10 min på toget. Og her efter skulle jeg også ventet på bussen. Dog kørte den super hurtigt i forhold til hvad den normalt gør, så kom kun 30 min for sent. Til min første 3D time på dette forløbe. Resten af ugen har vi 3D, og det er altså ikke noget jeg finder så sjovt. Men det er jo noget man skal kunne lidt af på min udd. Så jeg må jo bare tag mig sammen.

Design

Det nye design er ved og være færtig, så inden alt for længe vil i nok lægge mærke til at det hele skifter. Det er da mit mål at det skal komme på d. 1. Men det må tiden jo vise om jeg kan nå. Det hele kommer til at være lyst og venligt. Det skal være sommer og det kommer det også til og blive.

Det var vist alt for denne gang. Håber ikke der går lige så længe inden jeg få skavet næste gang. Men ja jeg kan ikke love noget. Vi ses der ude 😉

btw. Til dem der skiver om Basim, så tror jeg ikke lige frem at han læser min blog. Så i skal ikke forventet noget svar! ;D