De nye digital DR-kanaler

Så sket det om sider, der kom flere DR kanal. Efter længe vente er de nu til og finde på ens TV.

Ind til vider har jeg fået set lidt af det og syns det er super fedt med noget andet TV end hvad man ellers har set. Jeg så fx et spansk program/film her for nogle dage siden, det var super cool. Og den var faktisk bedre end hvad man li kunne forvente sig i starten.

Jeg tror det kommer til og ændre en masse af hvad man ser i TVet og hvor er det dog dejligt at der ikke er reklame på, nyt TV uden reklame er ellers noget som har været en kæmp mangle vare i følge hvad jeg har oplevet de sidste lang år med kanal som tv3, tv3 plus, kanal 5, kanal 6, kanal 4 og hvad der ellers findes!

på DR.dk stå der følgen omkring de nye kanaler;

De nye DR-kanaler

30. okt. 2009 14.51 Indland1. november får DR nye kanaler i familien og nogle af de allerede eksisterende får nyt format.
De nytilkomne er kulturkanalen DR K, børnekanalen DR Ramasjang og DR HD, der sender alt, bare det er i såkaldt high definition.
DR Update, som digitale tv-seere allerede kan se, skifter overtøj, og sendes efter 1. november i det såkaldte Mpeg4-format.

Efter 1. november 2009 består DRs kanalpakke af DR1, DR2, DR K, DR Update, DR HD og DR Ramasjang. Alle er licensfinansierede og bør derfor være gratis, når først licensen er betalt.
Læs her, hvordan du kan modtage de nye DR-kanaler:
Med en antenne
Du kan modtage alle DRs tv-kanaler frit med en almindelig antenne. Det kræver en digital modtager, i tv’et eller i en separat boks ved siden af, mærket MPEG4, hvis du vil se alle kanalerne. Har du kun en Mpeg2-modtager kan du kun se DR1 og DR2.
Vær opmærksom på, at DR HD kræver et fjernsyn, der er HD-ready.
Kabel-tv
Kabel-tv sendes efter 1. november både analogt og digitalt. Analogt kræver intet særligt udstyr, men du kan ikke se DR HD og DR Update.
Modtager du dit kabel-tv digitalt får du adgang til alle DR’s kanaler. Er du kunde hos Telia Stofa kan programudbuddet variere alt efter antenneforeningen. Kan du ikke se nogle af de nye kanaler, så ring til Telia Stofa.
Parabol-tv
Canal digital har DRs nye kanaler med i alle pakker. For at se DR HD skal man dog have en HD-boks fra Canal Digital og et HD ready-tv.
Viasat har alle DRs nye kanaler med i Danmarks pakken. For at se DR HD skal man dog have en HD-boks fra Viasat og et HD ready-tv.
Fællesantenne-tv
Det er forskelligt fra fællesantenneanlæg, hvorfra de får deres tv-signaler. Kontakt derfor din antenne-forening, hvis du vil vide, hvordan du kan se DRs nye kanaler.
Bredbånd-tv
Kontakt leverandøren af bredbånd, hvis du vil vide, om du kan se DRs nye kanaler. Det kan dog tilføjes, at TDC Hometrio har sat DR HD i den største og dyreste pakke.
dr.dk/nyheder
http://www.dr.dk/DigitaltTV/20081106141742.htm