Det at bliv 20

Så er det i dag at jeg ikke er en teen mere. Dagen er kommet hvor at man skal begynde og opfører sige voksen og gøre tingen rigtigt. Ikke mere tid til pjat og pjank. Det jeg snakker om er self at jeg er blevet 20 år.

Ej, jeg tror ikke at jeg ville kunne hold op med og opfører mig barnligt, te mig som jeg altid har gjort, svine dem der nu skal svins – ja bare være mig selv! 😀

Jeg bliv født 25-12-1988 kl 12:00 dagen det hele startet, jeg er nu i gang med en udd. Jeg har en skøn kærstet har et godt liv og syns da selv jeg har fået en del gode venner i løbet af åren. Der har da self været mange op og ned tur. Jeg er jo som bekendt ordblind og det har da ikke gjordt alt lige nemt. Fx at skiv på de forums jeg nu engang bruger så meget. Lave denne blog, er da hele ikke så nemt som jeg så det som at være.

Men det har ikke hold mig tilbage fra og kører på, jeg bliver ved med og skive på bloggen nå jeg har lyst og syns det er sjovt. Håber også at dem der nu engang læser det for lidt ud af det, da det jo ellers er ret spildt arbejdet 😉

Til sidste syns jeg lige at jeg vil dele de gaver jeg har fået ud her inde.

Extern harddisk 1tb
Extern harddisk 320 gb
Karma 7megapixel
Hukommelse 1 mb (til karmaet)
22 tommer computer fladskærm
Football Manager 2009
Parfume
Voks
3 måneder XplayN.com club (Tak wAriel)
Tøj (4 T-shirts – 2 par bukser – 3 tøjre – 4 undrebukser)
Deo
Martas men

Alt i alt en fin høst hvis jeg selv skal sige det!! 😉