dr.dk/bonanza 2.0

Så er der igen nyt fra DRs Bonanza. Denne gang er det med et helt nyt site. Et site som har været med til og gøre at det har været muligt at lægge Radio på dr.dk/bonanza. Men ud over det har det også været for at hjælpe blinde. Som nu har fået mulighed for også at bruge siden.

Jeg har altid være hurtigt til og skive om Bonanza, og det gør jeg self. også her nå det er kommet i 2.0 udgaven. Hvis du vil vide hvad for nogle ting som er kommet på siden af Bonanza Radio, kan jeg fortælle dig kategorier.

Begivenheder, Interviews, Danmarkshistorie, Børn, Kendte stemmer, Dokumentar, Politik, Koncert, Drama, Portrætter, Kongelige, Verdenshistorie, DR øjeblikke, Kultur, Fakta, Sport, Montage, Hverdagsliv, Prisvinder, Satire, Prisvinder, Unge, Nyheder og Musik.

dr.dk/bonanza20/blog skives der

Kære Bonanza-brugere,

Velkommen til det nye Bonanza-site som har fået en ansigtsløftning og endnu mere indhold – nu med radio!
Vi har lavet sitet om fra et kampagnesite med faste kategorier til et mere dynamisk site, hvor der hele tiden og hurtigere end før kan leveres nyt, gammelt indhold! Og hvor det meget gerne skulle være blevet nemmere at finde præcis det man søger eller bare prøve lykken og lade sig underholde af et vilkårligt klip når man ikke ved hvad man har lyst til, men bare er lækkernysgerrig.
For overblikkets skyld har vi nu også listet indholdet på det nye Bonanzas forside: Man kan således søge efter det nyeste tilføjede indhold, det mest populære, det bedst ratede – og det mest støvede. Det kan man gøre for både tv og radio.
DRs eget youtube er sitet blevet kaldt af De Sorte Spejdere fra P3 og selvom sammenligningen med den globale gigant ikke holder helt, glæder vi os over at Bonanza fortsat kan vokse i takt med at mere og mere indhold bliver digitaliseret og gjort tilgængelig.
Radioindhold har været efterspurgt af rigtig mange og det er med stor fornøjelse at vi nu kan byde på de første hundredevis af radioprogrammer. Mere vil følge i de kommende uger, hvor du blandt andet kan glæde dig til en del gode koncerter af både den klassiske og nyere slags.
Vi regner med at runde 1000 radioprogrammer i næste uge og så kan man altså boltre sig i alt fra prisvindende montager til fed satire. Ligesom med tv drejer det sig om det bedste af det bedste – og lidt af det værste fra DRs arkiv.
Som sædvanlig er det brugerne der har præget udvalget og du er altid velkommen til at ønske flere programmer hos os på bonanza@dr.dk

Du vil muligvis opleve et par mindre skønhedsfejl i den kommende uge, hvor vi fortsat vil finpudse funktionaliteterne. Vi vender snart tilbage – i mellemtiden kan du lade dig friste af ca. 2000 tv- og radioprogrammer.

På glædeligt gensyn – og genhør!

Mere er der ikke denne gang og sige. Men jeg vil vende tilbage nå der sker mere bonanza. 😉