DSB

Jeg sider lige pt. i et tog på vej mod Jylland, da jeg købet billetten ville jeg prøve at gøre det over nettet for en gang skyld. Det gik da også rigtigt godt og jeg få et ”tilbud” i mens. Der stå at man kan få en 50er få lov til at prøve deres første klasse, jeg tænke nice men så ser jeg at man ikke kan bestille det via deres hjemmeside. Men at man skal ind på en DSB billetkontor, så tænke jeg, at hvis jeg har tid kunne det da være meget sjovt og prøve der over. Det koster så kun 50kr så det ville for min skyld ikke skabe nogen alarm. Så jeg bestiller så den her tur jeg nu skal på og vil self gå ind inden jeg skal af sted.

Jeg komme så fra arbejde 10 min sener end jeg lige havde håbet på og vælge derfor at tag en TAXI så jeg er sikker på at jeg kan nå og få købt første klasse, det går også fint nok der er en smule kø, så alt i alt bliver det 119kr for turen hent til hovedbannen. Jeg går så glad ind for at købe min DSB første klasse billet det er jo alt samme fint nok. De er i gang med at ombygge der ind og har derfor valgt at slå deres nummer system fra. Det gjorde de altså for over EN uge siden så det er bestem ikke fordi der bare lige var en fejl med det. Det gør så at man kan komme til at stå og vente i alt for lang tid. Nå men pyt jeg var jo i god tid fordi jeg havde taget en taxi. Så bliver det om sider min tur, da jeg så kommer der hen er det en ret ung fyr som stå der, jeg vil skyde at han er på alder med mig (19 – 20 år) jeg lægger så min udprintet billet, til ham og siger jeg godt vil have det der DSB første, så han siger han jeg skal også lige have den anden halv del, jamen fint jeg finde den frem og han siger så at han ikke mener de har det tilbud mere. Så jeg stå lidt øhh, WTF? det skal stå på mit udprint hvis jeg skal have det. Jeg tænke at det da ville være lidt fucket at de siger der er sådan et tilbud til netop lige min billet type også nå man kommer der ned har de det ikke mere. Det skal sige jeg bestille billetten om torsdagen. Nå men han siger han lige vil gå om og snakke med dem bag ham om det. Hvor efter jeg stå og venter i ret lang tid. Begynde og kigge lidt på uret og sådan noget for så lang tid har jeg altså hele ikk til at mit tog går.

Nå men så kommer han om sider tilbage, og siger altså der er kun 50kr tilbud på den ene vej fordi der ikke er fredag og lørdag. Kan fortælle jer at der ikke stod noget om at det kun galt fredag og lørdag på deres hjemmeside da jeg var inde og bestille. Nå men det er der jo ikke noget og gøre ved så jeg siger jamen så lad mig få på hjem turen for dig jeg ville alt så prøve det, og det kunne jo lige så godt være nå der var tilbud. Så spørg han om jeg vil have plads billet. Men det har jeg jo i forvene så jeg siger; at det har jeg jo? Jamen den gældre ikke er det svar jeg få. Så allerede der har jeg betalt 20kr jeg ikke kan bruge til noget hvis jeg vælge og tag den første klasse. Jeg tænke ikke så meget over det og siger nå jamen så vil jeg godt have en ny til første klasse. Så siger han ja så bliver det 70kr, eller nej vent. Den siger 75kr. Så siger han det kan jo ikke passe. Jeg spørg lige igen, så han smutter og er væk lidt tid igen.

Da han så kommer tilbage siger han at det er en fejl. Men altså kan jeg skive til deres kundeservice også vil jeg få min 25kr tilbage. Jeg tro jo med det samme at det er for min plads billet. Så det er fint nok, da det jo kun er en 5kr mere end hvad jeg lige havde troede. Så sætter jeg dankortet ind og så siger han, ja så bliver det 95kr?!?! så min første klasse er altså gået fra at have koste 50kr til at koste 95kr. Det er jo helt sygt altså. Nu har jeg købt den så i alt har en tur med DSB koste 450, 410kr for at komme frem og tilbage. 2 * 20kr for at være sikker på at man kan side ned på vejen frem og tilbage. Plus DSB første kommer det altså op på 545kr. Det er altså kun til frede jeg skal. Ikke til fucknig Rusland eller noget i den dur. Det skal også lige siges at jeg har deres ungdoms kort som gør at man fredag og søndag få 25 % rabat og alle andre dag 50 %. Det koster 200kr og få og kan da helt sikket godt betale sig. Men altså jeg syns godt nok at de røv raner folk lidt på den måde de nu har gjord det med mig her. Men, ja det var altså alt for denne gang. I alt bare lige for at få en sidste besked om hvor mange penge jeg har brugt lige på 15 min. 657kr. Suk lorte dyr dag 😀

       Skavet fredag