Eks Beatle Paul McCartney i rettten

Jeg sad for ikke så lang tid siden og kigget på BT hvor jeg læste at Paul McCartney skal skildes! Dette er jo som sådan ikke noget jeg normalt vil læse om. Men da overskrift lyder:

McCartney i retten: Mills kræver 800 mio. kr.


fik det altså fat i min interase, da jeg læste vidrer ser jeg at hun kræver en masse ting:

Mills vil gøre krav på mindst to huse, et i USA og et i England, et team af sikkerhedsvagter, der kan passe på hende i døgnets 24 timer og to fuldtids barnepiger til at tage sig af parrets lille datter, Bea. Hun forlanger også, at Beas udgifter til helbred og almindelige sundhed bliver betalt resten af hendes liv, en personlig træner til sig selv, stuepiger, kok, en sekretær og andre, der kan hjælpe med husholdningen.

Oveni hatten ønsker Mills at Sir Paul skal betale for hendes selskab, når hun skal ud og rejse.

Eks-parret har til hensigt at møde op i retten hver dag i de fem dage sagen forventes at vare.

65-årige Paul McCartney og 40-årige Heather Mills var gift fra 2002 til 2006 og har sammen datteren Beatrice på fire år.

Taget fra BT’s article hvor Heather Mills kræver 80 mio pund.

Jeg forstå ikke hvordan man kan få sig selv til at på 4 år tro man kan kræve de ting hun gør. Forstå godt alt det som har med barnet og gøre. Fordi det er lige så meget noget Poul Mcartney skal tag del i. Det er jo helt sygt. Hun syns ikke at 100 mio kr er nok til hende eller hvordan er det lige det skal forstås? 😀 Det er jo dybt latiligt. Jeg håber ikke hun for med hold. Er det mig som er helt alt på den og syns det er langt ude at man kræve sådan nogle ting?

Man kan læse hele historie på BT’s hjemmeside.

3 thoughts on “Eks Beatle Paul McCartney i rettten

  1. Pingback: enuR.org og rukc.dk » Blog Archive » Opdate, bræd og sjovt

  2. Q9

    Hun er sgu da fuldkommen sindsyg!

    Hvad fanden er der galt med den kælling?

    Det er sgu næsten lige så slemt som med Paris Hilton.

Comments are closed.