enuR- nu med iPhone

Dagen i dag er en super dag. Jeg har i dag taget det valg og bestil en iphone. Det er helt super fedt og have taget valgt og få det gjordt. Jeg har længe undere søgt om hvad for en smartphone jeg skulle vælge. Efter mange dages kiggen og mange dage som er gået med og spørge folk hvad for en som skulle være bedst og hvorfor den var bedre end de andre. Kom jeg frem til at jeg ville have fat i en iphone.

Den er købt via telia fordi jeg for de penge man smidere efter den få mest ud af det. På deres site kan man læse sige frem til hvad man få for de 600 kr man skal betale pr. mrd

Med dit iOn abonnement kan du tale alt det du vil til fastnet og Telia mobiler i Danmark. Og med iOn får du oven i købet fri SMS – det koster ikke en krone ekstra.

  • 0 kr. til Telia mobiler og alle danske fastnetnumre i Danmark
  • 300 minutters fri tale til øvrige mobiler. Herefter 0,99 kr./min.
  • 10 GB data (iSurf)
  • Fri SMS
  • Fri Homerun i norden

www.telia.dk/iphone

Syns du selv at du vil videre mere om tlf kan du læse mere om den på Apples iPhone site

Det jeg mest af alt skal bruge min til er nå jeg er ude og kører med tog eller andet så at kunne bruge en masse tid på den, lige hurtigt gå på nettet og så er det også super nice at der er GPS i den. Jeg kan slet ikke vente med at jeg få min tlf i hånden.

Et billed hvor du kan se nogle af de ting man kan på en iphone fra apple

Et andet site jeg har brugt rigtigt meget for at finde ud af mere omkring iphone er iphoneguide.dk, siden er super nice og det har helt sikkeret været en af de ting som også har gjordt at jeg har valgt en iphone, er at man kan få så meget hjælp, der er rigtigt mange som gider brug til på at forklare om den, og komme med nyheder omkring den. Så det er bare et kæmp plus.

Et billed af hvordan en iphone fra apple ser ud

Et billed af hvordan en iphone fra apple ser ud

Jeg skiv igen, nå jeg har fået den – glæder mig!