enuR- (Rune Kastoft Christiansen)

English:

Some fun facts about me?

Work: Marketing Automation specialist at JP/Politikens Hus
Girlfriend: Pernille
Age: 28 (25-12-1988)
Height: 200 cm
Country: Denmark
Region: Copenhagen (Ballerup)
Postal code: 2750
Film: Rush HourHot Rod

CV

 • Multimedieintegrator elev at DR
 • Teknisk support at Hi3G
 • Campain Developer at Hi3G
 • Marketing Automation specialist at JP/Politikens Hus

 


Dansk:

Sjovt og vide om mig?

Arbejde: Marketing Automation specialist hos JP/Politikens Hus
Kæreste: Pernille
Alder: 28 (25-12-1988)
Højde: 200 cm
Land: Danmark
Region: Storkøbenhavn (Ballerup)
Postnummer: 2750
Film: Rush HourHot Rod

CV

 • Multimedieintegrator elev hos DR
 • Teknisk support hos Hi3G
 • Campain Developer hos Hi3G
 • Marketing Automation specialist hos JP/Politikens Hus

Arkiv: 

30. januar 2013
I dag er jeg ansat i 3 Danmark, jeg sider i vores reklame afdeling som tager sig af flere områder. Den ene område er at komme i kontakt med nye kunder, fortælle dem hvad vi kan tilbyde som telefirma. En anden vigtigt opgave er at sikker at de kunder vi har allerede nu, får de rigtigt information på SMS og email.

I min fritid spiller jeg en del computer, min største fokus har før i tiden ligget i Counter-Strike. Nu ligger den fortiden ikke i FPS spil mere, men i stedet i LoL. Før i tiden har denne type spil aldrig rigtigt fanget mig, LoL er dog bygget rigtigt fedt op så man har mulighed for at spille det som ny men også har rigtigt mange steder hvor man kan vise sine skills og derved rammer det både pro gamer og nye spiller.

En anden stor del af min tid bliver brugt på PlayZeek.com, jeg er en del af ledelse på PlayZeek DK som skal forsøge at skab aktivet på siden. Desværre er det ikke blevet til det vilde på det sidste, forhåbentligt kommer der mere gang i det nå vi engang får langt Counter-Strike GO ind på siden.

Jeg spiller derudover også håndbold i min fritid, jeg spiller i Gladsaxe HG, som er den klub der ligge tættest på hvor jeg bor. En gamle klub kammerat lokket mig ned til en træning og det var dejligt at komme i gang igen, efter så mange år. Desværre brækket jeg overarmen i en kamp efter ca. 3 mrd. spil. Jeg kom så i gang igen i slutning af oktober efter 1 år uden bold igen. 3 træning efter jeg var startet brækket jeg IGEN overarmen. Som jeg nu venter på er blevet klar til at prøve igen! 🙂

6. juni 2008
Udover det i har kunne læse ovenover. Så går jeg på tec. skole, og er elev hos DR. Jeg sider og laver noget med hjemmesider og mobilen. Så jeg kommer ind på en del platforme. Nå jeg ellers sider ved en computer, bruger jeg tid på at spille CS, det gør jeg inde på SpilArenaen hvor jeg spiller gather. Der udover spiller jeg lidt fodbold manager.

Jeg sider en del på et site ved navn XplayN.com, det halder om e-Sport scenen. Men går mest ud på CS, de dækker alle de LANs som nu kommer og alt hvad der ellers forgår på scenen.

Nå jeg ikke sider ved en computer, er jeg sammen med vennerne og min super skønne kæreste Pernille som jeg er flyttet sammen med, udover fodbold går jeg også op i håndbold og prøve og se så meget som jeg nu kan. Jeg har før i tiden spillet i KFUM. Hvor jeg spillet i 13 år ca. Men hold op som 16 år. Jeg træne også nå jeg kan tag mig sammen. Det er dog ikke altid det bliver til så meget 😉

4 thoughts on “enuR- (Rune Kastoft Christiansen)

 1. Natasja

  Rune er mærkelig…….. Pernille er den sødeste og lækreste pige i hele verden!!!! <3<3<3<3<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *