enuR.org/programmer

Som før sagt vil jeg skive lidt mere om min ide. Jeg er begynd og bygge på. Det hele går ud på at jeg, har starte en liste. Hvor du skal kunne finde gratis programmer, som er tjekket af mig først. Det er mening at det skal være de bedste af de bedste gratis programmer. Jeg vil løben smide nye op, og få kigget om der gamle links som ikke virker mere. Altså er der en masse arbejdet i dette som jeg gør gratis og bare for at hjælp folk.

[ad#ad-2]

Idé

Det skulle virke lidt lige som en huskeliste. Sådan at hvis du lige har formateret og godt vil have de samme programmer tilbage, kan du bare gå ind på dette site.
Det skulle også virke som guide, til hvis du stod og manglet et nyt program, som du viste hvad var kan du gå ind og søge efter det og du vil få et link “som er sikkeret”.
Du kan også gå ind hvis du ikke har et mål, men bare vil prøve noget nyt. For at gøre det lidt sjovere og bruge en computer.

www.enur.org/programmer

Stå du med noget som du syns skal på vil, jeg være rigtigt glad hvis du fortalte mig om det. Så vil jeg kigge på det i løbet af noget tid. 🙂

Skulle du have fået lyst til og prøve siden så kan du finde den på www.enur.org/programmer

Kontakt kan ske:

Via denne kontakt form

info@enur.org