Er det en joke?

Jeg er så heldig at jeg startet på a-kasse den 1 jan – nå man start på a-kasse stå man undre nogle krav, de krav lyder ret simple at man skal være aktiv job søgen.

Hvis man går mere i dybene med det betyder det at man skal sende 1-2 ansøgning om ugen, trykke på EN knap på jobnet.dk 1 gang om ugen. Og møde op til de møder som fagforening stiller og job(centeret) stiller.

Det skal lige siges at det er at søge job hvis du spørg en af dine venner om der er job der hvor han arbejde, hvis du sende en mail opfordret/uopfordret, ring og spørg om der er arbejde eller hvis du sende en ansøgning

De første 13 uger har jeg gået undre disse UTROLIG hård krav!!!
Jeg er nu blevet indkaldt til et kursus hvor jeg skal lærer og skiv job ansøgninger. Det bestå i at jeg skal møde på Jobcenteret, jeg møde kl. 09:00(DER SKAL MAN VÆRE DER! Der udover åbnere døren ikke før 09:00, så kommer man før tiden må man stå ude og fryse).
Nå men jeg har mit første møde her til morgen. Jeg stille op og der er ikke nogle der ved hvad jeg skal, der kommer så efter lidt tid en dame hen til mig og spørg om jeg er Rune?
Nå men vi går ind, jeg snakker lidt om hvad jeg er hvor langt jeg er kommet i mit forløb også videre, for det er hun ikke selv klarover.

Jeg for så afvinde af de næste 4-6 uger skal jeg side her(ja hun var ikke klar over hvor længe jeg skulle være her), og være aktiv jobsøgende, der er ikke flere krav til mig, jeg har ikke fået nogle ny form for hjælp, og hun har ikke adgang til min jobnet.dk side – plus hendes kommentar var du må ikke spille ”SPIL” her, da det ikke ses som være aktiv jobsøgende.

Andre folk i dette lokale

Dem jeg sider i lokal med er meget forskellige typer, de flest har været her i lidt tid, og har ikke noget respekt over for dem som arbejder her, de opfører sig fint sagt som nogle svin.
Der er i sær 3 ældre mænd og 1 dame, de har kørt stilen fra starten af, damen få nogle papir af ”Lars”, hun ser lige starten hvor efter hun råb efter ham, du lyver jo? JEG HAR ALDRIG og så er tone lige som lagt.

I løbet af denne ene dag jeg har været, har jeg indtil videre fundet ud af dette:

Random fyr1(Alder ca. 38 – 45) – Har 1 barn, er lige blevet skilt, hans datter er ikke begynd på P-piller i nu da hun ikke syns om sex, har fået 1 klage for at have brokket sig over vi ikke kan komme ind i varmen før 9, har været oppe og skændes med de folk der arbejde her 4 gange og i det hele taget syns at ”Lars” er idioterne over idioter. Nå ja også spiller han wow, og siger TARD, imba og snakker om raide

Random fyr2(Alder ca. 40 – 50) – spiller skak hele tiden, er en af disse ældre fyrer som mener han har godt tjek på en PC. Han forstå ikke hvorfor Windows godt vil have et program til og skan hans computer.

Random Dame1(Alder ca. 45 -50) – Hun kan ikke få børn mere da hun har haft en køns syg-dom, hun har 1 datter som helst vil bo hos hende, hun syns sex legetøj er kedeligt til damer, hun er level 64 i farmville(facebook spil), har et vikarjob hvor hun kører mini lastbil og har lavet en bule den første uge.

Er det en joke det hele?