DR Mobil

Et kig på DR mobil

Efter hånden er DR kommet med godt med på bølgen af apps til mobil enheder. Der har ellers i en længer periode ikke været fokus på mobil market. Det har dog ændre sig rigtigt meget de sidste par år.

Da Apple lavet sin første, iPhone startet det med en masse fokus  på at skabe en mobil som kun lavet nye ting. Hele ideen var at vise man kunne skab en masse selv. iPhone blev lavet ud fra udsavnet med at man kun ville have ting med man selv havde brug for. Derfor undlod de en masse ting.

Langsomt har de dog fået alt det med som de andre også har på makret, som MMS service. Det kommer nok i takt med at market er blevet en del mere presset. Nu er vi kommet så langt at i iOS5 skulle kopier en masse af det som Google har skabt med Android.

Det betyder forhåbenligt også at vi få en meget mere ens brugerflade i mellem aps i de 2 verdener.

DR har haft rigtigt meget fokus på netop dette market det sidste stykke tid og har fået skab en masse rigtigt fede apps.
http://mobil.dr.dk/apps;jsessionid=EDF54260F591104B983CB86A1ADF38BE.uw-portal1

DR link til app store

DR link til app store

DRs link til Andriod Market

DRs link til Andriod Market

En af de bedste apps jeg syns de har fået lavet er en app så man kan følge med til Xfaktor, det er utroligt nemt at man nu via sin mobil kan få den infomation man har brug for at finde. De har dog nogle få mangler, det er svært at følge med i klips, det er hurtigt via en computer i nu.

Alt i alt et godt stykke arbejde jeg håber vi ender med og se mere til.