God Jul

Fra enuR til alle - god jul

Fra enuR til alle - god jul

Så er det blevet juleaften, en aften hvor alt godt sker, for alt og alle. For børn, er det dét store gave ras, de går og venter på tiden bliver inden til at man skal åben sine gaver. Håber de få alt det fra BR de nu har ønsket sig i år. For dem som er blevet lidt støre, her snakker jeg self. om mig selv.Er jeg kommet ind i den alder at jeg følge det er lig så vigtigt med det jeg giver ud, til det jeg få. Det er super og se folk blive glad for den gave man giver, den tanke som det jo enligt er man giver videre til folk man hold meget af. Vide at de ved man hold af en.

Julen er en skøn tid på året, ikke kun fordi jeg har føs, dagen efter (25 dec.) men også fordi at det er tid til og tænke på andre. Man har nu i en måneden gået og haft alt for travlt, ikke helt vist hvad man skulle stille op med de ting som nu sker. Men i aften, kan det alt samme være lige meget. Man gør det for nogle andre end en selv.

Jeg håber derfor af hele mit hjerte at i få en rigtigt god jul, sammen med jeres familie og forhåbentligt, dem som stå som nogle af jeres tættest. Jeg håber i få alt hvad i har ønsket jer og i få en fed aften.

EN sidst ting, i morgen skal være en glad dag. Derfor skal du smile til alle du møde om du kender dem eller ej, det kan være at det er den lille ting som gør de kommer i jule humor jo 😉

God Jul