Google Desktop

Jeg er begynd og bruge det nye smart Google Desktop og ind til videre syns jeg det har virket rigtigt godt. Jeg har uploadet et lille SS som du kan se hvis du trykke læs mere. Ide er rigtigt god og det virker lige som da de lavet Gmail til at det faktisk er blevet et rigtigt fedt program, som jeg helt klar syns folk skal bruge hvis de er til hurtigt Google søgninger

Jeg brugerdet samme med Vista som gør man kan en masse mere med det. Det er helt klart en rigtigt god måde og bruge det på og man få virkelig mange til med og ud af det. Jeg er dog ikke til at have alt for meget ude i siden af mit skive brod som jeg ikke bruger så har kun det jeg nu lige syns jeg har behøv for at have der. Det eneste minduse jeg lige kan se er at man ikke bare kan have andre end Googles egen gadgets som for nogle sikket vil være et ret stort problem. Men på den anden side Google har lavet mange af de mest brugt, så må kan man lige overleve 🙂

Det tag den dog en del tid og få kigget hele system igemmen hvis du har mange filler 🙂 Jeg prøvet lige inden mit SS at slet det få at se hvor lang tid det tog. Dog tænke jeg at det for jer var lige meget 🙂 Håber i kan leve med den lille ting, jeg har 207GB fuld ud og den har i løbet af ca. en halv time nået 10 % så det går altså meget langsomt!

Som lovet i starten et lille billed 😉 af min skærm så du kan se hvordan det ser ud. Jeg bruger dog 2 skærme derfor de 2 billeder sider helt op af hinanden.

SS af google desktop

Har du fået lyst og gå på mod til at prøve det kan du bruge desktop.google.com. Men held og lykke med det hele og til sidst. Google selv skiver følgen på deres hjemmeside om programmet.

Du kan vælge mellem disse funktioner under installationen:

Desktop-søgning
• Søg i computeren lige så nemt, som du søger på internettet med Google
• Find og start programmer og filer med et par tastanslag

Sidebjælke med gadgets
• Tilføj Google Gadgets for at tilpasse dit skrivebord og iGoogle Nyt!
• Få nyheder, vejr og andet hvor som helst på skrivebordet

3 thoughts on “Google Desktop

Comments are closed.