Gratis-Link.dk

Hvis du går op i Google, eller bare godt vil have flere ind på din hjemmeside, er der mange som prøver og findet sted hvor du få dit link frem. Det er også en rigtigt god ide. De flest sted er bare ikke lige sagen, du skal være op mærksom på nogle ting før du add dit sted til en link potal.

Gratis-Link.dk er et dansk site. Som gør det du skal bruge, jeg vil for tælle lidt mere om dette sted i løbet af denne blog, men også komme ind på hvad du skal hold dig fra. Hvordan du finder ud af om det er noget du kan bruge, eller om det bare er varmluft.

Hvad skal du ikke tag?

Det vigtigst nå du add dit link i håb om at få flere kiks eller besøgene, er at Google også finder den. Google vil ikke få noget ud af det, hvis dit link er et videre link. Det vil sige at du skal kunne se at der bliver brugt et a tag. Fx: http://rukc.dk, dette kan du se ved og hold musen over linket, og kigge ned i venster. Hvis der stå andet end din hjemmeside kan det ikk bruges til noget.

Det kan ikke betale sig og link tilbage til de sites du nu vil bruge, som link potaler. Da de tit vil få mere ud af det end du gør. Der ved snyder du tit bare dig selv og det er der jo ikke lige frem nogle grund til.

Hvad gør det godt for?

Det du få ud af at blive linket via en link portal, er reklame. Google kan nemlig kun finde dit site(vil kun) hvis andre sider syn der er noget om din side. Så i og med at du få et link tilbage til din side. Gør at google finder den interessant.

Du kommer også højere op på søge maskiner hvis dit link bliver fundet meget undre søgeorden og der derfor bliver trykket mere på det end andet.

Gratis-Link.dk

Dette er et dansk site, som gør det smart. Det du få ud af det som mange af de andre jeg har fundet frem til gør er nemlig og oprette en side til lige dit link. Det vil sige at man få et videre link, som ser rigtigt ud. Og som Google kan bruge til noget.

Andre gode ting er helt klart at der bliver langt et SS med, det vil sige at det også kan bruges som potal, man kan finde hjemmesider man syns ser gode ud uden og skulle der ind først. Man skal skive en lang beskives og, det kan virke som noget være møg. Men husk på jo bedre du beskriver dit site, jo mere vil google kunne finde ud af om dit site.

Andre gode ting ved Gratis-Link.dk er at du selv skal skive dine key words, som så gør at du vil kunne prisisiger, det mere. Du kan derfor få flere søgemaskiner til og opfatte dig som noget godt.

Ind til videre er det en beta udgave. Og det kan man bestem godt mærke. Der er nogle ting som ikke hold helt i nu, som fx. deres sitemap, det er noget af det vigtigtst for at deres side bliver godkendt af google som en god side. Men det lever slet ikke op til kraven i nu.

Af andre dårlige ting er at siden nemt bliver selv påvirkenen. Det vil sige at det kan være svært for lidt ældere addet sider og få en masse kliks, da det vil blive svært og finde frem til dem. Jeg kunne nemt forstille mig en masse måder og løse dette på. Men det er noget jeg håber de vil arbejdet med.

Men alt i alt syns jeg i skal add jeres sider, og lad google hjælpe jer frem. Husk, at alt som ser godt ud, ikke altid er det. Du kan add din side på Gratis-Link.dk her!