Iphone på godt og ondt

Jeg har nu haft min Iphone i lidt over en månden, jeg syns efter hånden jeg har lært den ret godt og kende og finde det nemt og bruge den. Jeg bruger den rigtigt meget og går tit på nettet fra den.

Det virker sgu bare, det hele kører rigtigt godt og man kan ikke klage. Jeg er meget tilfræs med mit køb og selv om det var svært og få fat i den fordi Teila ikke lige frem fatter mest, så kan man ikke klage over Iphone, der er self ting som ikke er som man kunne forvente. Jeg forstå fx. ikke hvorfor det ikke er muligt og optage film med den, nå man kan vis man jailbrake den, som jeg efterhånden har hørt ret mange har gjordt brug af. Eller at det ikke er muligt og sende MMS fra den, så man kan sende billeder uden at skulle sende dem til en mail.

Som sådan har den virket godt, jeg finde det enligt ret nemt og sende SMS fra den, det de flest sagde da jeg skulle have min IPhone, var at hvis man sende mange SMS, var det måske ikke en Iphone man skulle have. Det enste jeg selv kan se hvad det angår er at man skal side og kigge på den for at kunne se hvad man skiver, på min gamle mobil kunne jeg nemt side og snakke i mens jeg skav, det er dog ikke muligt på en Iphone 🙂

Der udover går det mig også lidt på at jeg ikke kan vider send en SMS, eller at man ikke kan gem kun en besked. Det brude de have lavet en mulighed for, da det godt nok er trip i længen. Men som sagt er jeg godt tilfres med min Iphone, jeg bruger meget tid på at lege med den, jeg brug dog ikke lige så meget tid på at spille på den som jeg først havde forvent, jeg bruger den mest til og finde info fra nettet, eller besøg side jeg nomalt gør nå jeg er tæt på en computer.

Til sidst vil jeg sige jeg ikke forstå hvorfor folk syns den tag så dårlig billeder, nå man tænk på den har kun har 2megapixel syns jeg den klar det meget godt som jeg vil slutte af med og vise.

Langlinje nu med hegen

Langlinje nu med hegen