iPhone – priser fra 1.099kr. Telia Webshop

iPhone 3G en fantastisk og unik mobil oplevelse med et univers af muligheder. Log direkte på det mobile internet via 3G og WiFi. Underholdning, videoer og meget mere via YouTube – en helt unik oplevelse.

Se mere på iPhone – priser fra 1.099kr. Telia Webshop
Jeg har selv en iPhone og den virker sgu rigtigt godt, den er super fed. Der er kun et rigtigt miuse og det er den hold super dårligt på strøm.

Unik mobil oplevelse med et univers af muligheder
Log direkte på det mobile internet via 3G og WiFi. Underholdning, videoer og meget mere via YouTube – en helt unik oplevelse. Find hurtigt vej vha. Google maps og den indbyggede GPS funktionalitet, bl.a. med Satellit billeder.

Hold dig ajour med børsmarkedets værdipapirer / Stocks. Se hele verdens vejrudsigt og hold ligeledes øje med tiden i de forskellige tidszoner. Køb og synkroniser din Musik m.m. vha. iTunes, det er legende let. App Store, et univers af content og muligheder. Masser af gode services fra Apple, se bl.a. mobile me – en virkelig god email funktion. Fuld synkronisering med Exchange og Outlook.

Telefon
Med iPhone foretager du opkald ved blot at trykke på et navn eller et nummer. Alle dine kontakter vises på en liste, som du ruller på ved at bladre med en finger.

Mail
E-post på iPhone ser ud og fungerer som e-post på computeren. Med understøttelse af populære e-postservere og -udbydere – inklusive MobileMe, Microsoft Exchange, Yahoo! Mail, Google Gmail og AOL – og de fleste standardsystemer til IMAP- og POP-post får du e-post lige ned i lommen med iPhone.

Safari
Webbrowseren på iPhone er Safari – den hidtil mest avancerede webbrowser på en bærbar enhed. Og med 3G og Wi-Fi kan du surfe hurtigt på det Internet. iPhone synkroniserer også bogmærker fra din pc eller Mac, og der er indbygget søgning med Google og Yahoo!.

SMS
Med et vindue, der ligner et chatprogram, og et Multi-Touch-tastatur, som forudsiger og foreslår ord, mens du skriver, er SMS-funktionen på iPhone smartere end på nogen anden smart telefon.

Kort med GPS
Find din placering, få vejvisning, og hold øje med trafiktætheden – alt sammen fra din telefon. Programmet Kort på iPhone kombinerer GPS-, Wi-Fi- og mobilteknologi med Multi-Touch-grænsefladen, så du får det hidtil bedste mobile kortprogram.

iTunes
Køb musik trådløst fra iTunes Wi-Fi Music Store på iPhone. Find et Wi-Fi-adgangspunkt, og tryk på knappen iTunes. Vælg derefter blandt over 6 millioner sange.

Kalender
Med iPhone er det nemt at lægge planer. Den indbyggede kalender følger med dig overalt, reagerer på dit mindste tryk og synkroniserer uden problemer med kalenderen på din computer.

YouTube
iPhone giver dig masser af underholdning via YouTube, som åbnes lige fra hjemmeskærmen, så du kan se YouTube-videoer, uanset hvor du er. Videoer indlæses hurtigt via 3G eller Wi-Fi. Har du fundet en god video? Opret et bogmærke til den, eller del den med en ven.

Foto & Kamera
Med et indbygget kamera og et avanceret fotoprogram er iPhone den hidtil mest fotovenlige telefon. Du kan nemt optage og dele fotografier. iPhone synkroniserer automatisk fotografier med din pc eller Mac, viser album og publicerer billeder direkte til dit MobileMe-galleri.

Værdipapirer, Vejr og Noter
Få børskurser og vejrudsigter med et tryk. Brug Noter til at notere oplysninger, som du vil have med dig, huske til senere eller dele via e-post.

Kalkulator
Lommeregner på iPhone kombinerer enkelheden fra en almindelig lommeregner med kraften fra en videnskabelig regnemaskine med alle funktioner.

App Store
Tryk dig ind i App Store, hvor du finder programmer i alle kategorier fra spil til erhvervsstof, uddannelse til underholdning, økonomi til helse og produktivitet til sociale netværk. Programmerne er designet til at udnytte iPhone-funktioner som Multi-Touch, accelerometeret, trådløst netværk og GPS. Og nogle af dem er endda gratis. Du hente dem trådløst og begynde at bruge dem med det samme.

iPhone – priser fra 1.099kr. Telia Webshop