League of Legends

En god måde at komme i gang med et spil som passer til alle. Spillet som jeg før kort har omtalt, jeg er desværre ikke kommet så lang som jeg ville ønske med spillet, brækket armen for anden gang på 1 år! Nu er dette forhåbentligt overstået så derfor er jeg igen begynd at spille lidt computer igen.


Det er dog begynd at fange mig helt vildt, man kan spille alene og derved spille mod nogle som er, ja lad os sige det lige ud, lige så dårlige som en selv. Det vil sige at man har mulighed for at vinde en masse kamp, men også taber rigtigt mange kampe. Det handler om at finde en stil man synes er sjov også blive bedre med lige den hero. Der udover kan du nemt spille med mates som er meget bedre end dig selv. Du skal dog passe lidt mere på ikke at være for offensiv.

Jeg selv starte ud med at vælge Ashe. Ashe er en hero som er meget lige at gå til, hun er ranged som gør at man ikke hele tiden dør med hende. Hun giver rigtigt meget skade samt man har virkelig mulighed for at være en god team spiller med hende da hun kan gøre så modstanderen bliver “frost shot” som gør, at den anden hero man er i mod vil blive slow’et.
Hun kan udover det tjene rigtigt mange penge ved at hun har en skill som gør at hun får extra guld vær gang hun dræber en unit. Ashe er helt klar en hero som kan spilles op til at gøre rigtigt ondt på en mod spiller, da hun både har en “critical strike” og fra start har meget attack power.

Ashe er mellem svær at spille som gør at det er en fin start hero, jeg er dog ikke så god til at få skaffet mig en masse guld, derfor blev Ashe aldrig en fantastisk hero for mig.

Spil med gratis her: League of Legends