League of Legends – Miss Fortune

Miss Fortune

Miss Fortune

Miss fortune er en anden rigtigt god start hero i LoL, hun er utrolig nem at gå til, kan løbe rigtigt hurtigt uden man behøver at gøre noget ved det og derfor vil man kunne gå tilbage nå man er low hele tiden uden man mister for meget XP. Hun er også rigtig  god til at dræb creeps uden at hun tager skad som gør at man vil kunne få en ret høj income.

Hun kan spilles på flere måder, enten kan man vælge at gå op i skills som gør at det er nemt at dræb creeps.Hvordan man kan gå op i skills på Miss Fortune

Den jeg vil anbefale man går først op i er “Make It Rain”, den rammer et pænt område, giver damage til alle der står inden for det område hvor hun smider den plus de løber langsomre og har derved svære ved at komme ud af den. Den er rigtig god i starten fordi man kan sikker at modstanden ikke får nogle creeps samt man selv har mulighed for at få en del selv.

Den store udfordring med denne hero er at den er rigtigt svær at spille til sidste i et spil, fordi den dør utrolig hurtigt nå der bliver slået på den. Den er dog rigtig god til at hjælpe sine teammates med hvis man passer på ikke at komme fortæt på til at starte med da man så altid vil dø inden man når at give modspilleren en masse skade. Derfor er det også vigtigt at man i løbet af spillet får købt disse items, så man har en mulighed for at nå at give en masse skade, Banshee’s Veil, Guardian Angel og Merurial.

Hendes skilles gør som følgen:

  • Strut – Gør at du løber hurtigt nå der ikke er nogle der har slået på dig i 5 sek.
  • Double Up – Giver skad til den modspiller du skyder den mod, samt hvis der står en modspiller bag ham.
  • Impure Shots – Giver skade til de modspiller du skyder på, jo flere gang du skyder på den samme jo mere skade giver den. (max 4 gang i træk)
  • Make It Rain – Giver skade til modspiller og creeps inden for et valgt område. Samt slower modspilleren.
  • Bullet Time – Skyder en masse kulger af sted til alle der står foran hende i 2 sek som giver ret god skade.

Vil du læse mere omkring hende kan du gør det her.

Du kan tilmeld dig gratis til spillet på www.leagueoflegends.com