Livests 5 store sandheder plus lidt andet nyt

Livests 5 store sandheder.

  1. Du kan ikke mærke alle dine tænder med tungen
  2. Alle idioter afprøver dette lige efter de har læst sandhed #1.
  3. Sandhed #1 var en stor løgn.
  4. Du smiler fordi det er gået op for dig du er en idiot.
  5. Du vil nu sende denne besked videre til en anden idiot. Du smiler stadig – stop så ;–)

EB(read ekstrabladet) skiver i dag at en stat i U.S.A ret talt Mississippi har tænk sig at lave en lov om at fede mennesker ikke må spise på restauran.

Lovforslaget er foreløbig sendt i udvalg, og en af forslagsstillerne, republikaneren Ted Mayhall, erkender, at det næppe vil blive vedtaget.

Mayhall siger, at han gerne vil skabe opmærksomhed om problemet med overvægt. Han forsvarer forslaget med, at fedme øger risikoen for diabetes, som for sin part belaster Mississippis budget.

Ifølge en rapport fra i fjor vejer 30 procent af alle borgere i Mississippi mere, end godt er for helbredet. Det er amerikansk rekord.

Det kan jo ikke være rigtigt at man komme med sådan nogle forslag. Det giver jo ikke nogle mening. Hvem skulle så være dommer for om folk vejr for meget?

Tænk hvis man ikke kunne gå ud og spise på sin 50 års føs fordi at man vejre for meget i forhold til hvad staten syns er rigtigt?

men det er da også nederen for tjeneren. Så kan det end ud i at de skal stå og vurdere om folk er overvægtige… “gu er jeg ej” “joo, det tror jeg – så er det op på vægten, kom”

8 thoughts on “Livests 5 store sandheder plus lidt andet nyt

  1. Kasparrrrrsaurus

    Ok, hallo runebune!
    Jeg prøvede ikke fordi jeg vidste det i forvejen. Men for helvede nu klør mine tænder!

Comments are closed.