LoL – En noob oplever

Jeg er begynd og spille LoL, da en mate har logget mig til at prøve det.
Lige til at starte ud vil jeg forklar lidt omkring spillet, og hvordan det er at komme ind i det første gang.

LoL står for League of Legends.

Første gang du kommer ind i spillet, skal du oprettet en bruger. Den bruger er den måde andre ser dig på. Man har mulighed for at vælge et billed som man syns passer til en lige som et gamer profil. Man har der efter mulighed for at unlock andre billed, jo bedre man bliver.
Første gang man skal spille spillet, har man mulighed for at lærer omkring spillet hvor der bliver gennem gået hvad, der er vigtig for at få XP og hvordan man har mulighed for at få mere guld. Sådan at man få et kig på hvad der i løbet af et spil kommer til ske.

Nå man er kommet lidt i gang har du mulighed for at spille med 4 andre medspiller mod 5 computer sådan at man kan prøve at spille og vinde nogle LVLs man kan bruge til at går sin figur bedre. Det er en super ide, for at der noget for alle og en rigtig god måde at få nye spiller igang. Selv om det self aldrig vil blive det samme som at spille 5 mod 5 hvor der ikke er nogle computer.

Nå man så er kommet lidt op i LVLs har du mulighed for at spille noget der hedder PVP, som er en kamp som enligt bare er Player VS Player og det er self her spillet rigtigt begynder. Jeg er dog ikke kommet så langt i nu, som sagt er det jo en noobs oplevers!

Vil du prøve LoL kan du gå ind på deres hjemmeside HER!