McCartneys og hans ekskone Heather Mills

Så er der igen lidt nyt i sagen 😀 Som jeg lige tror i vil finde sjovt og læse 🙂 Der er sket en masse i sagen. Men jeg har altså kun valgt 2 af tingen ud som kører rundt i pressen lige nu. Så det må i altså leve med.

Heather Mills sluttede retssagen imod Paul McCartney af med at smide et glas vand i hovedet på hans advokat.

Ikke offentlig
Hvis Heather Mills var utilfreds med de 24,3 millioner pund, hun var blevet tildelt, så viste hun det i hvert fald ikke – selv om hun oprindelig havde krævet fem gange så meget, nemlig 125 millioner pund.

– Jeg er glad for at det er forbi. Og i sidste ende var det et utrolig godt resultat, som har sikret min og min datters fremtid – og alle de velgørende organisationer, som jeg selvfølgelig har planer om at hjælpe og gøre en forskel sammen med. Fordi, I ved, det har været mit liv i 20 år, sagde Heather Mills til de ventende journalister.

Hun har appelleret rettens afgørelse om at offentliggøre detaljerne omkring skilsmisseforliget. Hun synes, at det vil afsløre for meget om hende og datteren Beatrices liv.

Vil du læse mere om denne del af sagen kan du trykke her!

Dommeren sviner Heather Mills

Bevidst snyd
Dommeren mener også, at Heather Mills bevidst prøvede at snyde McCartney for en stor sum penge, kort tid inden de blev separeret.

Heather Mills forsøgte at få indbetalt 480.000 pund til sin bankkonto – penge hun hævdede at have brug for til at betale af på et lån på en ejendom i Thames Reach.

Men ejendommen var faktisk købt kontant af Paul McCartney, så der var ingen lån at betale af – og Heather Mills fik aldrig overført pengene, da hun ikke havde nogen beviser på, at hun skyldte pengene.

– Hun må have vidst, at der ikke var nogen lån på Thames Reach, og dog hævdede hun at der var det, for på den måde underhånds at skaffe penge, sagde dommer Bennett.

Vil du læse mere om denne del af sagen kan du trykke her!

Det virker, som om at hun er meget langt ud 🙂 og at hendes enste mål med at gifte sige har været og få så mange penge som muligt. Jeg syns sgu det er langt ude. Men hun fik jo som man kan læse. Langt fra det hun havde håbet på. Så det syns jeg er en god ting. Men hvordan kan man finde på at smide vand i hoved på en anden, som man inda stå over for i retten. Det er mig lidt en gået at hun ikke selv kan tænke sig lidt om 😀

Dog syns jeg at det er fair at han skal betale for at deres datter kan gå i skole og til en barne pige. Men at hun vil have så mange penge har jeg som i nogle af de andre blogs jeg har skavet givet ud tryk for at jeg syns er meget langt ude.

Der kommer sener i dag en lille DR opdate fra min side af som i kan læse senere 🙂