MGP 2008

Som i nok alle ved, så var der MGP, i lørdags.
Der bliv i år kørt med en anti mobbekampagne, som ikke var nemt og finde ud af fra start af med mindre man kender Gepetto News(Gepetto News som udover det er et helt fantaktis program! :D)

Der har nu været MGP i 8 år. Ã…r på år, går det ud på at finde de store vinde af MGP. Regler du må ikke være over 15 år. Det kom sig af at man skal være 16 år for at kunne være med i det rigtigt.

Nå men vi sad nogle venner og veninde og så det, og det er sgu meget sjovt og se hvordan de små, bliver som pop folk for et par timer. At de lever sig ind i det og få en opleves for livet. Nogle sang lød vel okay, andre knap så godt. Jeg kunne helt klar bedst lig nummer 7! Fik du ikke set sangen kan du se dem her; Alle sangen fra MGP 2008

De nordiske landes MGP, som bliver hold i Danmark i år, starte så vidt jeg huske i 2002(hold mig ikke op på dette) hvor det var razz som vandt. http://dr.dk/DR1/MGP/MGP_Bonanza/MGP-Bonanza?ass… (Vinden af mpg 2002 kickflipper m. razz) bare til folk som skulle få lyst til og gense den fantaktisk Razz. Ide er rigtigt god i at slå de 3 land sammen, da vi som så mange andre sted har lidt sjovt ud af at slå de svenske noobs!

Til sidst syns jeg lige i skal hoppe ind og se, en masse MGP. Det er sjovt, om du så er en gamle dreng som det er blevet for barnligt til. Det kan godt være de små ser det på en anden måde end, i går. Men det ændre ikke på at lige meget hvor gamle man er vil man altid kunne syns det er sjovt. Jeg syns i vær flad det var mega sjovt og se hvor dårlig nogle af dem var. Eller nummer 7 😀

http://dr.dk/DR1/MGP/MGP_Bonanza/MGP-Bonanza?ass… (Vinden af MGP 2002 kickflipper m. razz)
http://www.dr.dk/DR1/MGP/forside (Hjemme sted for MGP, hvor du også kan se de gamle MGP sange)
Alle sangen fra MGP 2008 (alle sangen fra MGP 2008)