Min dag i går – Plus info om opdate

Vi starte ud tidligt en mandag morgen. Jeg skal ned og med bussen som kører lige foran mig. Det er okay, det er ret nemt og nå toget. Da man ellers sikkeret bare skal ventet 10 min på det næste 😀 Men jeg er så heldig at komme med en bus som kører ret meget til. Så jeg kommer frem uden og kunne side ned i bussen!! 20 min efter og nå toget. Ret fedt, da jeg så kan nå den bus jeg skal.

Det blæser som sinsyg. Plus jeg skal stå og vente på den bus som kommer for sent. we love bus nummer 123 nå men den kommer altså lidt forsent så jeg stå i mens at det blæser super meget og venter 15 min på bussen. Da den så om sidre kommer er der super mange som skal med, men jeg rusher bag nogle små børn op og få et sted og side. Da der så er en gamle dranke som vælge og sætte sige ved siden af mig. Han kunne ikke lige styge kun at sætte sige på sædet ved siden af men sætter sig halv på mig også. Hvor efter han griner og siger undskyld nå, men vi kører der ud af og de fleste stå af. Da jeg skal af har bussen indhentet så jeg kun kommer 5 min forsent.

Ret nice, vi skal så i skole lærer noget som heder bruger grafik. Det er helt fint selv om jeg ikke syns desinge er så sjovt. Så er det fint nok. Efter lidt tid går jeg på MD. Det er ret så kod, da det er begynd og bæse indnu mere op. Det er klart til at blive sne storm! Vi kommer dog frem og tag bage uden det helt store. Untaget af at man er ved at fryse op.. Jeg begynder og få lidt ondt i hovde men ellers er det fint nok. Dagen er bare gået som en helt normal dag. Man bestem ikke har kunne klag over. Jeg er så heldig at jeg må hold fri lidt før så jeg kan nå en bus.

Jeg skynde mig op til bus stop stedet. Det er begynd og sne rigtigt meget og inden at jeg når frem er jeg blivet en sne mand 😀 Men der kommer ikke nogle bus. Først 15 min efter kommer der en bus. Som vælge og kører super langsomt mod ST. fordi at det jo sne endel. Så jeg når ikke det første tog og skal vente lidt tid på det næste tog. Jeg kommer med det, og om sider op i varmen. Det er sgu skønt.
Da jeg kommer ind på hoved bannen, skal jeg købe en billet til Jylland da man på hoved bannen har valgt og drop stystem med at man tag et nummer mens de bygge om skal man bare stille sig i kø. Så der stå jeg og venter lidt. Kommer så om sidre frem til kassen, det er også fint nok. Udover jeg har valgt en gamle mand som er meget lang tid om at lave billeten 😀 Nå men jeg skal så ud til S-toget for at tag det sidste stykke hjem. Der stå at der går 11 min. til toget mod Farum kommer. Jeg vil lige se om bussen så ikke kører før. Og det gør den da også, lige foran næsen på mig.. SUK! 😀

Nå men mig ned og vente på S-toget. Da det så kommer hopper jeg ind i det og kører hjem af, da vi så kommer til Dyssegården er der en mand som overhøjt talen siger at toget ikke kører vidre og man kan tag en BUS i sted som de har sat ind. Så skal man ud og vente i sne storm på en bus som først kommer 20 min senere. Det gider jeg ikke, har brugt over 2 timer på og komme hjem og nu vil jeg bare hjem så hopper ind i en TAXI og betale 60 kr for at komme helt hjem.

Jamen tak vær mand for ikke at have SOL 🙁

En sidte ting

Jeg har opdatet lidt på siden og der vil komme en masse mere snart håber jeg 🙂

Du kan nu læse mere om mig her! 😉

One thought on “Min dag i går – Plus info om opdate

Comments are closed.