Nyt look til rukc.dk igen

Så er der igen kommet et nyt look til rukc.dk

Jegh har valgt og skift det andet ud, da det er for uoverskuligt der udover er dele af siden også blive dansk. Det hele skulle give et bedre overblink og ind blink i hvad der sker på siden.

En af grunden var også at det var forsvært for folk at bruge den sidste linje, hovde menuen. Der var mange som ikke helt forstod hvad det gik ud på og derfor ikke fik nok ud af siden som sådan. Dette site er lyst og rigtigt nemt og bruge, det er svært og lave fejl på denne side. Finder du dog en fejl, må du godt være så flink og skive til mig og give mig en besked om dette. Men som sagt skulle det hele bare virker, jeg vil nok hold en lille paruse med og skive nu her op til jul. I skal dog ikke snydes for en jule blog og en den 25, om min føs. Og hvad for nogle gaver jeg var så heldig og få. 🙂