Nyt om enuR.org, rukc.dk og bonanza

Nyt om enuR.org

Så er siden enuR.org kommet med en pause side. Det vil sige at der er kommet en midlertidlig side. Jeg håber meget snart at have tid til at gøre den rigtigt side færtig, men tiden er der ikke lige nu så det må altså vente. Jeg går meget stærkt ud fra at det ikke er flere mrd vi snakker om her. Men intet er fast lagt i nu!

rukc.dk

Jeg har fået lavet en lille update på siden. Der er kommet nogle billed på undre fotos. Der vil blive lavet en from for frem visning af billeden så det hele kommer til og kører beder. Det er dog en lille ting som jeg ikke så væren så vigtigt. Men skal nok få kigget på det hurtigst muligt så der også kan komme flere billede op.

Hvad angår mig selv så skal jeg en tur til svendborg her på fredag. Faktisk kommer noget af min familie der fra. Det er viste nok min morfar. Men det er jeg ikke helt sikker på. Men det er nu ikke det jeg skal der ned for. Jeg skal der ned til Karolines søstre for at besøge hende. Det skal nok blive rigtigt hyggeligt.

Bonanza

I går blive katrigoen Børn slut af og jeg kan desvære mælde at “Da lotte bliv usynlig” bliv nummer 11 og kom derfor ikke med i de hele program som bliver vist.
Listen så der i mod så ledes ud:

  1. Nana
  2. Busters verden
  3. Ude på noget
  4. Kaj og Andrea med Kjeld og Povl
  5. Bullerfnis
  6. Omsen og Momsen
  7. Jul på slottet
  8. Cirkeline
  9. Sørøver Sally
  10. Jul i Gammelby

Der køres nu en liste med Musik som du kan se på dr.dk/bonanza

enuR- over for denne gang. Mere kommer snart! 🙂

One thought on “Nyt om enuR.org, rukc.dk og bonanza

Comments are closed.