Nyt om rukc.dk og skolen

Så er der igen sket lidt nyt på siden. Det er dog bare et nyt designe som jeg lige fladt over og det er sgu bare så lækket at jeg måtte have det på min side. Det kører rigtigt godt og jeg har sidet og leget lidt med det. Det jeg bedst kan lig er den side i højre som bare funger så super nice.

Det næste jeg skal have lavet på siden er en kontakt og så man igen kan se billed og det kommer på i starten af næste uge. Det er lavet men skal bare have lidt tid til at blive sat på/tilpasset. Udover det er der lige kommet en fejl på enuR.org siden så der går nok lidt længer tid inden den kommer på. Det er dog noget jeg kigger på og håber da også jeg få den løst ret hurtigt. Der vil snart blive skavet noget mere om ting der er lavet fra min hånd. 😉

Så fik jeg også svar fra min skole. Som nu har beslutet at jeg skal følge med det hold som var 8 mrd længer henne. Det vil altså sige jeg skal ind på skole igen her d. 10.

Jeg syns det er meget uhelidgt da det er nu man skal lærer en masse og jeg slet ikke er klar til at komme tilbage, men sådan bliver det nu engang og der var ikke noget jeg kunne gøre ved det. (Love rts) Hvis det så bare var fordi at dem jeg har gået i klasse med som jeg savner helt sygt gik på den skole ville det være fint med mig. Men nej de går på rts et andet sted i roskilde nu fordi at den del de tag ligger for sig selv. (Jamen skønt ikk?)

Jeg skal i alt være på skolen i 10 uger også tilbage til DR. Altså kommer der nu et hop som ikke lige var forudset. Men det tag vi med. Mere er der ikke og berette lige nu. Men kommer sikket med en lige opdate om bonanza i morgen 😉 Hyg jer!

One thought on “Nyt om rukc.dk og skolen

  1. Kasparrsaurus

    “Hvis det så bare var fordi at dem jeg har gået i klasse med som jeg savner helt sygt”

    Vi ses jo i eftermiddag min skat! <3

    Jeg er så meget bedre end Karoline! ;d

Comments are closed.