OL – Danmark

Så er det at det sker, Danmark er i gang med OL – De Olympiske Lege. Denne gang forgår det i Beijing, i Kina. Vi vinder normalt altid lidt nå vi er af sted. Vi ligger på en flot 27en plads hvis man tag i gemme den tid vi har været med i OL.

Plads NOC Totalt
27 Danmark 39 61 63 163

Men sådan ser det ikke ud til at det skal blive i år. Vores danske helte, ryger ud med storm, det ser efterhånden ikke ud til at vi endere med og få noget med hjem i år.

Men tilbage til det jeg vil skive lidt om Håndbold, vi er i år kun med i herrer delen som, ikke kan være godt nok for et land, som altid er med der hvor det sker i håndbold. Allereder der er man lidt skuffet, men det bliver være i nu. De herre vi har der ned, vandt sidste år EM i håndbold, derfor har vi noget og leve op til der nede. Men det starte med det samme ud med og gå galt. Vi spiller den første kamp 23-23, en kamp som skulle have været vundet.

Men det danske hold, har det med og starte dårligt ud. Så ikke den store alame der, vi fik 1 poing og det var bedre end hvad man kunne forvente. Vi spillet så mod Sydkorea, som vi går hen og taber. Efter de score i sidste sec. Vi havde muligheden for at vinde, da vi stå med bolden da der er et mintu tilbage. Den stå lige, men pga en teknisk fejl, taber vi kampen 30 – 31. Det vil sige vi skal vinde 2 ud af de sidste 3 kampe for at gå videre.

Det skal dog også siges at vi har været uheldige, med dem vi har fået skadet, det er nogle af de spiller som inden har set ud til og skulle tag meget af slæpet. Det er nogle af dem man siger er verdens bedste spiller. Vi kan dog nå det i nu, og som det ser ud lige nu er vi kun efter med 1 mod rus. og der mangle godt 20 min af kampen.

Jeg vendere tilbage med mere OL, engang i næste uge!