Opdate, bræd og sjovt

En lille opdatere på noget jeg skav om her for ikke så mange dage siden. http://rukc.dk/politik/eks-beatle-paul-mccartney-i-rettten/

Denne sag er efter signe, ved at være afsluttet. Jeg læst i dag på eb.dk lidt om den.
Det ender med at hun få 600 mil. ca. med i det er er følgen;

Alt i alt scorer eks-McCartney’en altså 600 millioner kroner, og desuden får de to et sikkerhedsteam på fire mand til at beskytte dem døgnet rundt. En pæn sum, men den tidligere beatle er også vurderet til at være en af Englands absolut rigeste – god for næsten 8 milliarder – så han klarer nok de økonomiske skær.

Altså ikke helt dumt for denne mills som man må sige har fået det ud af det hun har skulle. Dog har det ikke været helt tosset at han giver hende så meget. Da hun så har avtalet ikke at fortælle noget om hendes liv til pressen. Så Det kan være det er til alles fordel. Selv om jeg stadie syns det er røv mange penge og få for at have været gift i 4 år.
Vil du læse mere om det kan du kigge på EB.dk (http://ekstrabladet.dk/flash/udlandkendte/article975716.ece)

Til noget helt andet.
Der har nu været ild i danmark i lang tid. Jeg forstå ikke de unge som vælge og lave denne balde. Hvad er det de vil frem til. Hvorfor har de ikke en talsmand? De få jo ikke andet end had ud af det de har gang i lige nu. Ud over det har jeg ret svært ved at finde ud af hvad de kæmper om/for. Hvis du vil se hvor mange sted i land der har været gang i den for denne enligt ret ukendte sag kan du læse her (http://ekstrabladet.dk/nationen/article974759.ece) Hvis det var mig som var i gang ville jeg da få folk til at forstå hvorfor man nu gjorde det man gjorde. Men de har de vel ikke nok hjerne celler til. Gang på gang går det ud over almenig folk, og skole? Hvorfor i helvede lige skoler?

Til noget lidt sjover 😀
(http://ekstrabladet.dk/vrangen/article975252.ece)

Jeg vil lad dig selv læse det inde på siden, dog vil jeg lige give noget så du ved hvad du går ind til.

Dreng fanget i sin mors håndjern
Brandvæsenet måtte rykke ud, da en otteårig dreng kom til at låse sig selv fast med et par håndjern, han fandt i sin mors soveværelse

One thought on “Opdate, bræd og sjovt

Comments are closed.