P1 og P2 frekvenser

Sommertid er ferietid, og også tiden, hvor mange bevæger sig ud i landet. Men hvad stiller man op, hvis man for eksempel sidder i toget eller i sommerhuset og ikke kan finde ud af at stille radioen rigtigt ind, så man kan følge favoritprogrammet på P1 eller P2’s klassiske koncerter?

Nu er der hjælp at hente på den front, for her lige op til sommerferien for mange har DR lanceret en ny sms-service, der kun koster almindelig sms-takst.

Sender man en sms med teksten ’P1frekvens’ til nummeret 1212, får man frekvenserne for P1 retur på en sms. Og sender man teksten ’P2frekvens’ til nummeret 1212, får man en sms tilbage med, hvor man kan finde P2 på radiomodtageren.

“Hele ideen med den nye sms-service er såmænd bare, at DR gerne vil gøre det lidt lettere for lytterne at finde kanalerne – også hvis de er på udebane. Det er mange i den kommende tid i deres lejede sommerhuse, eller når de bevæger sig rundt i landet på feriebesøg. Andre igen får måske lidt bedre tid i ferien, så de får lyst til at prøve noget nyt og for eksempel gå ombord i P1’s og P2’s sommerserier,” siger markedsførings redaktør Peter Sikker Rasmussen fra DR Markedsføring.

I første omgang er P3’s og P4’s frekvenser ikke omfattet af den nye ordning. De står i forvejen på en lang række skilte langs vejnettet over hele landet, fordi det er på disse kanaler, man primært kan få trafikmeldinger.

Af Jan Dohrmann

Det vil altså sige. At du kan få skavet en sms, som giver dig de frekvenser du har brug for. For p1 og p2. 🙂