Det er i dag 2 år siden Playzeek.com kom til Danmark

I mandags havde Playzeek.com 2 års fødselsdag, det vil sige at det er 2 år siden at det for første gang kom til Danmark. Der er sket rigtigt meget siden den gang, mest af alt positivt, og der er i dag rigtigt mange bruger.

Lige nu er det muligt og vinde en masse fede ting, da det netop er den dansk del som hold 2 års fødselsdag, det er fx muligt og vinde ting som ROCCAT KONE gamingmus og ZOWIE GEAR P-RF Mousepad.

Der udover er det også muligt og vinde 200 kr til Xlbet.com som man kan bruge på at bette på ting som CS kamp og andre fede ting.

Det er altså ikke kun en fest for Playzeek men li så meget for brugeren af sitet, og der er i det hele taget meget gang i spilleriet på selv sitet.

Fejl

Man slipper dog ikke uden fejl engang i mellem, der sket nemlig det at en svensk gut for det som svare til DK-Hostmarste kom til og upload en forkert fill til deres server, så alle svensk sites var nede i over 24 timer, da deres DNS’s fik .nu på.

Selvom man går ind på et .com-domæne, når man besøger Playzeek.com, så ændrer det ikke ved det faktum, at sitet er hostet i Sverige. I går aftes skete der så det, at en medarbejder hos den svenske pendant til DK-Hostmaster får lagt en forkert fil op, i forbindelse med en opdatering, hvilket bevirker at ALLE svenske hjemmesider forsvinder fra jordens overflade, eller rettere, det er ikke muligt at finde dem. Fejlen blev relativt hurtigt rettet, men ikke alle DNS-servere rundt omkring i verden er opdateret endnu, og derfor er det ikke alle der ser en korrekt version af Playzeek.com. Status er p.t. at vi afventer opdateringerne, som sker løbende. Der er intet hverken du som bruger eller vi som udbyder kan gøre ved det.
Læs mere om det store svenske nedbrud her: ComOn.dk

Men denne fejl er fixet og man kan langsomt begynd og spille der inden igen. Som jo er helt super!