Reklamer, ungdomshus og Bonanza

Reklamer
I den kommen tid vil i kunne se nogle reklame komme frem. Dette vil der ikke komme for mange af. Det er kun så det hele kommer til at løbe bedre rundt i enden.

Ungdomshuset
Der har i den sener tid været rigtigt meget snak om hvorvidt de unge fra ungdomshuset nu skulle have et nyt. Jeg syns det er er meget mærkeligt at man som kommune vil finde sig i alt det balde der nu har fundet sted. De har self lige så meget ret til at have et sted og være som alle andre. Men jeg kan ved gud grød ikke se hvodan det kan blive på de vidkår det ser ud til at blive lige nu. For det første, har de fået tidbudt flere sted men sagt nej til dem? Hvordan kan det være rigtigt at de syns de har ret til at sige nej til huse efter alt det rod de har lavet. Sådan som jeg ser det skulle man fra starten af have valgt at stille som exmplel at man ikke ved vold og hærværk kan få lov til at få sin vidlige.

De folk som der i mod er i mod det og som selv kommer med tanke om at samle nogle folk og bruge vold i mod dem er jo lig så lang ude som dem fra ungdomshuset er. Nu må i lad vær med at lege små børn det er ikke sådan at et problem skal løses!

Bonanza
Bonanza er DR’s nye åbenig af akiveren og lige nu kan man se klip fra den gang man selv var barn og for mit vedkommen også før jeg bliv til. Der er nogle rigtigt sjove klip i mellem selv er jeg helt vild med “Da lotte bliv usynlig” og den dur. Jeg syns virkelige det kører der ud af.
Du kan læse meget mere om bonanza på bloggen.

DR’s bonanza

2 thoughts on “Reklamer, ungdomshus og Bonanza

  1. enuR- Post author

    Ja, men den var også mega nice 😀 Desvære bliv den nummer 11 så den kommer ikke på her i første omgang desvære.

Comments are closed.