rukc.dk – rukc.eu

RUKC.DK er tilbage med blogs og alt hvad der ellers hører til igen!
Så er sitet tilbage, efter længe tid hvor det ikke har virket, har jeg valgt og skift udbyder da den bare ikke levet op til hvad den har gjord engang.

Da jeg har flyttet databass er der nogle ting som ikke virker som de har gjord og en masse nyheder hvor at alt ikke stå rigtigt, min blogs vil ikke blive rettet til, men alle andre side på sitet vil bliv rettet hurtigts muligt, da der ikke er nogle som få noget ud af det som det ser ud lige nu.

Der udover har jeg fået add mig et nyt sitenavn “rukc.eu”, så nu er jeg altså oppe på en del flere navn, flere vil komme i fremtiden. Da jeg finde det sjovt og have en masse som ikke bare er lige til.

Jeg håber i tag godt i mod at min side er kommet frem igen, og at der vil bliv læste en masse inden den gik ned. Og jeg beklager self nede tiden, fordi bruger som har ville tjekke siden ud. Men nu skulle den altså virke igen.

Der er sket en masse mine sidste blogs og jeg vil prøve og indhente noget af det fortabte i løbet af de næste uger.

One thought on “rukc.dk – rukc.eu

Comments are closed.