Skole nu eller om 8 mrd?

Så har jeg fået et brev om at jeg skal på skole her i næste mrd. Mit rigtigt forløbe skulle jeg først starte på skole til oktober. Men fordi jeg i starte fordi skolen lige fucket op kom ud og arbejdet, syns de lige at de skulle rygge min uddannelses. Det vil sige at jeg måske nu bliver færtigt en del før men at jeg også mindste en masse arbejders afrening. Så jeg rigtig self op til skole og spørg hvad det hele går ud.

Det starte ud med at tag en krig og komme igemmen. Da jeg så om siderne kommer igemmen efter og have stået i kø mm. i 1 time eller så noget, ber jeg om at komme hen hvor jeg så skal. Hvor efter hun siger, der er optaget vil du ventet?
Nej jeg gider sgu ikke vente mere 😀 Jeg ringer bare igen senere. 20 min senere, jeg skal ikke ventet for at komme igemmen til den samme dame igen( YES! ) få at hun igen siger, der er optaget vil du ventet? Nå sådan prøver jeg et par gang hvor efter jeg om sider kommer igemmen. Jeg spørg så om det kan være rigtigt jeg skal ind her d. 10. Hun svare så at ja, og det er fordi jeg skal kunne nå og få hele mit forløb igemmen. Det siger jeg så at jeg ikke helt forstå da jeg husket det som om at jeg har 2½ år tilbage. Og ikke bare til et sted i år 2009. Hun siger så at hun også syns det ser mystisk ud. Siger hun vil snakke med en Perter..
Men han er lige på ferie i denne her uge. Men vil ringe tilbage på mandag om hvad der sker. Men jeg skal gå ud fra jeg skal på skole igen der. Så nu sider jeg og håber at hun siger jeg ikke skal i nu. Da jeg jo er lige ved at komme ind på det hold/gruppe jeg arbejder i. Altså ville jeg blive rigtigt ked af at skulle ud på skolen. Plus jeg sikket ville være en del efter de andre som går der ud nu. Men hvad sker der lige for at skolen ikke har stryger på så noget. Nå men er der vel ikke rigtigt noget og gøre ved og jeg håber bare på det bedste. 🙂

Det var vist alt for denne gang. Venter nok snart tilbage og laver en opdater mm. nå jeg for besked.

enuR- over for denne gang 😀

2 thoughts on “Skole nu eller om 8 mrd?

Comments are closed.