Skole og SLAP LIVE

Så er der lidt nyt om min skole tid. Jeg er begynd på skole igen og det gjorde jeg i mandags 🙂 Men jeg har været så super uheldig og blive syg. Så har ikke været i skole i nu. Håber dog snart jeg bliver rask så jeg kan komme i gang med min skole, hvis man er syg for længe skal man tag den del op. Det vil jo ikke lige frem være sagen. Men sådan er det nu engang 🙂
Til noget helt andet er der også snart SLAP LIVE lan. Det er i år med nogle ret store hold

Til SLAP LIVE som bliver hold i Ã…rhus denne gang, er der nogle ret store danske hold som har skavet sig til at komme, både i CS 1.6 men bestem også i CSS. Jeg vil dog mest fokuser på CS 1.6 delen, da det nu engang er den jeg finder sjoveste 🙂 Men denne gang er der altså plads til 450 personer og mån ikke om de bliver udfyldt alle sammen 🙂 Man kan i denne omgang vinde en del penge, der er afsat kr. 100.000,- til pengepræmier nemlig 🙂 Som man kan læse på deres hjemmeside vil der også være en del andre præmier:

Pengepræmierne vil blive fordelt på et senere tidspunkt mellem CS 1.6 og CSS.
Fordelingen vil blive lavet efter hvor mange der er tilmeldt CS 1.6 og CSS.

Derudover kommer den sædvanlig røvfuld hardware præmier, som vi annoncerer løbende.

Det hele bliver altså afhold 20-23 marts, så det er bare til at komme af sted 😉

De hold som er vær at kigge lidt bedre på(som jeg syns) skal også lige med 🙂

edge (spx, zone, prb, Paddy, Buller)
mTw.PokerRoom (vio, rez0r, nuY, craked, cash)
Gravitas Gaming (FaG, KK, telli, bardi, Nuggi)
mixteamet (woodi, walth, karrigan, bql, sidste mangle)
Spirit of Amiga (ArcadioN, zitic, Friis, anizz, trace)
Jointz (zE-, spdr, nervon, christo, caution)
mTw.PokerRoom (zonic, whimp, ave, mJe, Sunde)
one eSport (Lapez, funatic, zedt, de 2 sidste mangle)

Altså skal der nok blive en masse og kigge på 🙂

Tilbage til skole og sygdom.

Jeg ved ikke lige hvad der er galt med mig men tror bare det er en virus. Jeg har feber ondt i maven og hoved den slags. Så må ikke det bare er noget som skal have lidt tid og så vil jeg være frisk igen 🙂 Det håber og tror jeg da i værflad på 😀 Vil du læse mere om SLAP LIVE kan du gøre det her 🙂 slap.dk/live/index.asp