Sommer 2008

Så er sommeren langsom ved og komme over os alle.
Jeg har 3 ugers ferie i år. Som ligger fra uge, 30 til 32. Den første uge, kan jeg bruge på at slappe af. Det bliver skønt, og komme lidt væk fra arbejdet og lave noget man har lyst til som man ellers ikke kan nå og lave.

Ferie med Karoline

Jeg skal i sommerhus med min skønne kæreste Karoline, vi tag en uge til Rømø hvor vi skal være i en uge. Det bliver skønt og jeg håber vi kan få slappe rigtigt meget af 🙂 Og bare nydehinanden, jeg gælder mig helt vidt meget. Jeg har været på Rømø før. Dog var jeg ikke så gamle igen. Så kan ikke huske så meget der fra. Kan huske sidst jeg var der så jeg et pinsvin. Som har været en stort ting den gang.

Vis stort kort

Ferie med venner

Vi er 4 som skal op i et sommerhus. Det er ikke første gang vi prøver dette. Sidste husker jeg det som en rigtigt god tur. Hvor vi fik grillet meget, drukket lidt øl og i det hele taget var ret fulde :O men det var også dårligt vejr det meste af tiden. Det ændre dog ikke på at det nok skal blive en fed tur. Som jeg også glæder mig rigtigt meget til. Jeg skal af sted samme dag, som jeg kommer hjem med Karoline så må ikke det også bliver en ret hård dag.

Tilbage til arbejdet

Det er jo noget som skal gøres. Jeg er sikker på jeg godt kunne bruge lidt mere ferie. Men det bliver sikkeret også godt og komme tilbage og lave noget som er sjovt.

Det var alt for denne gang. Som gik mest ud på livet omkring mig. Næste gang tror jeg, det bliver noget mere om www.enur.org/programmer