Support admin – regler

Sagden er den at jeg er bliv support admin på spilarenaen.dk dette vil sige at jeg nu er bliv en admin, som kan flere ting, har mere ansvar og i det hele taget skal stå for en del mere. Så hvis man som bruger har brug for hjælp kan man altid skiv til mig.

Lige for at alle er sikker på hvad for et site voiplayarena er for noget kan jeg oplyse om at det er et site hvor folk som går op i spillet Counter-Strik kan mødes, man kan mælde sig til en kamp uden at man har nogle venner som spiller med og man kan se om dem man spiller med er lige så gode som en selv eller om de er meget bedre.

Jeg er begynd og gå efter folk som laver noget som hedder et russer hop. Hoppet går ud på at man dukker sig så der næsten ikke kommer nogle lyd nå man løber, dette er meget svært og lave, da det er en fejl i spillet. Dem som er bedst til det kan finde ud af at lave det på tastaturet. Men dem som ikke kan finde ud af det må jo finde andre mådere. De flest vælge og bruge musen også. Dette er dog ikke okay, da det fuck spillet rigtigt meget op. Nogle laver også scripts som kan gør det samme, bare rigtigt hurtigt.

Hvors regle er helt klar hvad det angår;

Russerjump / Duckjump
Russerjump og duckjump er tilladt, så længe det kan gøres på Duckknappen. Det er ikke muligt på alle servere da vi har fået lavet et “mod”, det kan ses på “ikonet” om det er tilladt, ligeledes kan man fra vælge det i en gather.

Alle former for scripts er ulovlige inklusiv at binde samme knap til både duck og jump.

Men som sagt, kan man altid skiv til mig hvis man har brug for noget hjælp, jeg hedder på site enuR-