Tilbage til DR – sidste skole dag i denne omgang

Så kom tiden til at jeg få sidste skole dag, den er dog ikke lig som nå man går i gym. Jeg skal nemlig tilbage på arbejde med det samme. Det vil sige at jeg i morgen har sidste skole dag og derefter begynder ude på DR igen onsdag.

Vi skal frem lægge en sidste opgave i morgen ellers sker der ikke så meget. Derefter tag jeg med nogle fra min klasse ud på DR og viser det frem. Så det bliver altså en halv lang skole dag 😉

Jeg vil ikke sige for meget om det jeg skal frem lægge da jeg ikke syns det er blevet godt. Men kan jo være jeg ændre mening i morgen 🙂

Nå jeg kommer tilbage på DR er det så vidt jeg husker for en længer omgang. Jeg ved ikke hvad jeg bliver sat til men jeg glæder mig ret meget. Jeg er sikker på der er gang i den ind til det bliver sommerferie, derefter kommer der sikkeret et pustet rum hvor at der sker en masse. Det bliv godt og komme tilbage og have fingen med i det man skal lave. Vide at man ikke lave en opgave spildt. Men at den vil blive brugt til noget. Nå men Jeg vil prøve og skive en guide her i løbet af denne uge. Nu få vi og se om der kommer for meget i vejen 🙂