Vig Lyng, drenge tur 08

Som lovet, kommer der her lidt om vores drenge tur.
Vi var i Vig Lyng, 4 drenge. Det er anden år vi er af sted, og vores mål er altid. Vi skal drikke vær aften, spise gril mad vær dag og alle skal have et pis træ.

Det sidste må jeg nok hele lige forklar. Det hele startet sidste år, nå alle skal pisse på engang(sådan er det tit nå man drikker) så var det nemer og gå uden for. For at vi ikke skulle gå op af hinanden, skulle man vælge et sted. Hvor at man skulle ud vær gang!

Men tilbage til turen i år. Første dage, lørdag starte fint nok ud. Udover at jeg skulle vente på at Galindo kom hjem fra en anden tur. Det viste sig at han bliv ret forsinket så, vi kom ret sent der op og fik derfor ikke noget rigtigt og spise. Vi valgt så bare at gå i gang med druk i sted. Det endte med at Galindo fik blackout og ikke kan huske det sidste af aften. Da vi var gået i seng, endt han op ind hos Hansen, fordi han trodet at hans skab var det sted man pisset. (alle de andre dage låste vi døren!)

Onsdag, valgt vi og tag i bio. Men der er ikke mange storer bio, der ude. Så vi endte med og kører ind til holdbæk om aften. Vi kommer der ind og finde den, vi få nogle af de bedste plads i salgen. Men det siger måske hele ikke så meget, da den ikke var så stor. Vi så x files, filmen var som sådan fin nok. Det kunne man ikke klage over. Men der var kommet 6 andre gutter ind, som sad og lamet, kastet med ting og mere, jeg forstå ikke at folk kan have så lidt respekt over for at andre har betal penge for at gå i bio, hele salgen sagde noget til dem. Men det hjalp nu ikke meget.

Men alt i alt har det været en super fed tur, og jeg glæder mig til næste gang vi skal af sted. Skulle du have lyst kan du se billeder lige neden for her.

2 thoughts on “Vig Lyng, drenge tur 08

Comments are closed.