VOIPlayArena – nu PlayZeek

Det hele startet med Spelarenan.se, så kom det til Danmark, Spilarenaen.dk skift navn til VOIPlayArena, og nu er vi altså kommet til PlayZeek.com, det er det nye navn for hele norden, og vil altså være det som kommer til og flureger på nettet, hvis du har lyst til og spille CS – CSS

Selv skiver de;

PlayZeek.com
Det hele startede i Sverige i sin tid, og den gang fandtes der kun én arena, nemlig Spelarenan. Da arenaen så startede op på den anden side af sundet, blev det til Spilarenaen, som jo bare er Spelarenan på dansk.
Sidenhen startede arenaen også op i Norge, Tyskland og Finland, så måtte vi jo begynde at lægge en strategi. For at have det samme navn på 5 forskellige sprog ville ikke komme til at fungere i længden. Det er blandt andet årsagen til, at den danske side aldrig har skiftet navn til Voiplayarena, sådan helt officielt. Det ville jo også være helt utænkeligt, at fx Coca-Cola, Facebook og Ikea skulle have forskellige navne for hvert land.
Hvorfor PlayZeek.com og ikke VOIPlayArena?
Vi syntes at navnet PlayZeek.com afspejler det arenaen handler om, bedre end VOIPlayArena. Samtidig ville der også være et problem med navnet VOIPlayArena, da VOIPlay og Arenaen i grunden ikke er det samme – VOIPlay er et særskilt program som bruges til forskellige internettjenester.
Hvad er fordelene ved navneskiftet?
For at få et internationalt potentiale i det turneringssystem vi går og barsler med, så bliver det for forvirrende med forskellige navne i de forskellige lande. Med et ensartet navn for alle arenaerne, bliver det ligeledes lettere at finde sponsore og at annoncere på google m.v.
Det bliver simpelthen meget lettere at administrere og brande et navn, og så betyder det heller ikke længere noget, om man sidder i det ene eller det andet land, man vil altid blive stillet om til ens eget sprog eller til en engelsk variant, hvis ikke der findes en lokal arena endnu.
PlayZeek.com på Steam
Gennem et fælles navn, kan vi allerede nu begynde at nyde godt af fordelene. I løbet af 1-2 uger, vil PlayZeek.com få sin helt egen Steam contentserver op. En Steam contentserver er den server, der leverer download og opdateringer til alle spil som kører via Steam. PlayZeek.com serveren indebærer en indsprøjtning i download-kapacitet for hele Norden og Tyskland.