webonnet.dk

Webonnet.dk Gaming udstyr for alle pengene

Gaming udstyr er rigtig blevet en populær ting i de seneste år, i takt med at der er kommet flere unge og ikke mindst et meget bredere spil sortiment. Det kan da også ses på salgstallene hos de store forhandlere, at gaming udstyr er en af de ting der bliver solgt over al forventning, og at tallene er tårnhøje op til julen. I de sidste uger, har gaming udstyr stået højt på mange unges ønskesedler. Men det nytter ikke meget, hvis personen der skal finde gaven ikke ved hvad gaming udstyr helt præcist er. Derfor vil du i denne artikel kunne finde en kort guide til hvad der egentlig kendetegner et stykke gaming gear.

Hvad er forskellen på gaming udstyr, og normalt udstyr

Gaming udstyr er udstyr, der er specielt designet, til at give dig fordele når du især spiller spil på computeren. Der er nogle ting du kan bruge til at se om et produkt er specielt lavet til at være et stykke gaming udstyr eller ej.

Lys – Langt det meste gaming udstyr har en form for lys idag. Det er specielt kabinetter, mus, og tastature, hvor lyset skærer igennem, og kendetegner produktet. En gaming mus har ofte lys i scrolleren, som er placeret mellem højre og venstre museknap, og under musen kan du også finde en lys-kilde. Lyset har ingen speciel effekt, udover at påvirke spiloplevelsen.

Knapper – På en mus og et tastatur er der ofte flere knapper og taster end der normalt ville være på et normalt et af slagsen. Knapperne giver dig endnu flere muligheder specielt i spil som man kan spille online. Hos de store producenter af gaming udstyr, blivr der i dag lavet udstyr der er specielt designet til et bestemt spil. Der findes blandt andet gaming udstyr der er specielt lavet til spillere der spiller World of Warcraft. På en mus er der ofte knapper på siden, som har en speciel effekt i spillene. Sidst men ikke mindst, er der ofte en plus og minus mulighed, der kan bestemme hvor hurtigt markøren på computerskærmen skal køre, når man bevæger musen med en specifik hastighed.

Vægt – Det er ikke alt gaming udstyr der har muligheden for at ændre vægten, men idag bliver langt det meste gaming udstyr produceret med muligheden for at ændre vægten med små magneter, for at gøre musen tungere eller lettere.

Link: Webonnet.dk