X Faktor 2009

Ja så er det her igen, nu kan du snart følge X Faktor igen. DR1 er klar med en ny runde X Factor 2009 får premiere fredag 2. januar kl. 20. Det hele kommer til og forløbe lige som sidst. Du kan dog allerede begynde og smu kigge lidt på alt det nye som kommer til og ske på DRs hjemmeside. Sidste gang vi så X Faktor var jo bekndet dengang Martin vandt, man har hørt en del til alle de sidste navn som var i finalen, så mån ikke der igen bliver kamp til stengen nå det hele går igang.

Der er også kommet et mobil site med X Faktor som du kan besøge på mobil.dr.dk/xfaktor.

Det er igen de 3 samme dommer, som fra første omgang af X Faktor.

Du har de samme meddommere som i første sæson. Hvordan synes du, at I tre dommere supplere hinanden?

Blachman – Fuldstændig perfekt. Der er en grund til at det var os, og det er os igen. Det er fordi, vi har en eller anden telepati, en fuldstændig naturlig måde at gøre det her på, som jeg har meget tillid til. Derfor er det ikke et job, som kræver en skid forberedelse. Du går ind og gør det, og det er det. Med de rigtige folk behøver du hverken manuskript eller strategi. Der har ikke været et eneste møde om strategi. Der er stor tillid til os. Vi går ind i et rum med fem kameraer, og så er det det. Sådan var det også hele vejen sidst, og det kunne ikke have forløbet bedre.

Lina – Jeg synes, det er fantastisk. Jeg synes, at vi har tre helt specielle vinkler på det. Der er enkelte sammenfald, hvor vi overlapper hinanden. Men som sådan synes jeg, at vi kommer ud i alle hjørner.

Remee – Vi har en god kemi. Det er lidt ligesom at være i et band. Og så er det er band med tre store egoer på hver sin måde og fra hver sin vinkel. Ligesom jeg siger, at vi leder efter arketyper, så vil jeg sige, at vi tre er det. Der findes ikke to Blach-mænd, der findes ikke to Lina’er, og der findes ikke to af mig.

En af de nye som jeg er sikker på vi kommer til og se mere af i år, er nu lagt op på DR.dk, han trykke den godt af og er helt sikkeret et kig vær, du kan se det HER!

Som en sidst ting, vil jeg lige oplyse dig om at du kan se det første klip af X Fatkor 2009 her!

3 thoughts on “X Faktor 2009

  1. cathrine

    hej jeg hedder cathrine jeg bor i gedved tæt på horsens jeg syntes at i fik sent nogle gode sangere videre jeg er lige blevet 12 år 🙂

  2. John Christensen

    Jeg finder det pinligt og ondt at udstille alle de non-talenter. Og endnu mere pinligt at se dommernes overbærende, triste fjæs: “Nej, nej, hvorfor skal vi plages med sådan noget….” Ja, hvor er det dog synd.
    Hvad med at lave en lukket forestilling, så de værste ikke behøver at blive hængt ud, som I gør det.

Comments are closed.